Tuesday, December 14, 2010

blogger gurl

ehem...ehem...excited gler...=) this is my 1st entry...congrate to my-self coz finally i berjaya gak buat blog...=.=" dah setahun mengidam nak buat...kalau mengandung dah dapat anak dah okee? so atas kesungguhan dan keikhlasan hati...akhirnye berjaya gak buat satu...huhu~ 

let me explain why i create this blog okeep??
  1. my mum yg urban tu pun ade blog okee?? so why not me yg masih muda remaja nie create one...=P
  2. tulis mende2 yang merepek meraban coz facebook dah xleh buat sesuka hati sesedap rase dah disebabkan dua  kerabat diraja (i gonna tell bout this later) dah add as fren...so segala percakapan dan tatasusila di laman sosial facebook perlu ditapis ye untuk mengelakkan kerabat diraja tersebut tergamam dengan penggunaan bahasa i yang kadang-kadang kurang tatasusilanye di situ...kena bersopan santun je kat fb...=.="
  3. saje nak mengisi masa lapang...nanak time semester break yang xtvty nye adalah hanye menjadi mayat idup dan robot sepenuh masa....makan, tido, tengok tv, MENGEMAS RUMAH, MENCUCI BAJU, MEMASAK dan membuang masa di depan lappy sambil mengunyah kuaci...
  4. nak mengikut jejak langkah kazen yang x habis2 menghasut supaya membuat blog...padahal die punye blog pun update sebulan sekali...ade hati nk suruh org buat blog lagi...lepas nie nak lawan sape entry paling bnyak...yang menang belanja susu HI-GOAT sekotak...
  5. lastly...coz rasa bersalah kat seseorang yang mencari blog ini sebelum kewujudannya..."seseorang" tersebut telah mensia-sia kan pencarian blog selama 3 jam...padahal tak penah wujud pun blog nie sebelum tarikh nie...padan muka hang "seseorang"...lain kali tanya la dulu...nie siap buat account google baru sebab nak stalker mende yang tak pernah wujud...apakah? =.="

p/s : why rapunzel?? because i think my life same as rapunzel life...pretty n cute but bored n lonely...

0 tarik rambut rapunzel: