Thursday, December 16, 2010

pulau jeju, korea...

huh...really tired rite now...baru balik dari pulau jeju...serius bez gler arh...tak kan lupa every nice moment at there...=) mula-mula sampai kat airport seoul, korea dalam 8 jam la (bontot sangat kematu okee?)...then baru naik flight yang agak kecil tuk pegi pulau jeju...view kat pulau jeju sangat menarik...people kat sana also very nice n polite...ini pengalaman yang tak kan di lupakan sampai bile-bile la...nanti honeymoon nak pergi sana lagi (encik kaki busuk...sila beri perhatian ye!!)
 
nie antara picture yang sempat di snap2...^.^

very nice rite??
(p/s : sila zoom untuk lihat penulis blog yang ade di celah2 batu)

***************************










okee...nie cerita sebenar nye...=P yang atas td IN MY DREAM je...=.=" 2,3 hari lepas g pulau pangkor...dekat je pun...xpayah la nak naek flight bagai...juz naek kereta perjalanan sejam setengah... then naek ferry dalam 30 minit...then sampai...hehe...tak jauh pun...tak la sampai 8 jam...tak sakit bontot pun...
pulau pangkor bez jugak...tapi smelly sket la...bau ikan masin...may b sbb bnyk ikan masin kot...mak cik- mak cik suka la pergi coz murah ikan masin kat sana diorg ckp (i xckp okee coz xtahu menahu pun pasal ikan masin)...sampai sana ktorg sewa van...van bawak jalan seluruh pulau dalam 2 jam...then ending of the story! bunyi cam bosan kan?? hurmm...agak la...=.=" 
i think kalau kite sewa chalet or hotel kat sana tak la bosan kot...view die mmg bez!! same je dengan PULAU JEJU...so tak la kempunan sangat nak pegi korea kan? ^.^

okee...sila beri perhatian ye...bukan i pendek...tp all my cousin yang terlebih tinggi...0_O

cari yang paling comey...tu la penulis blog...^__^
p/s : jangan pergi pulau pangkor hujung mggu sebab nak naik ferry ibarat mengerjakan umrah di baitullah...sngat ramai manusia...

0 tarik rambut rapunzel: