Wednesday, December 22, 2010

"revision" bukan untuk exam

memandangkan semester break nie tak habis-habis lagi dan untuk menghilangkan perasaan KEBOSANAN, MEROYAN, SEWEL n sebagainye nie...i pun pegi la selongkar2 my mom punya tempat letak vcd korea...yang ade dalam simpanan dia stairway to heaven, full house, princess hours, cinderella man n autumm in my heart...setelah dikaji-kaji n dirodek-rodek...i decide to watch STAIRWAY to HEAVEN...^.~

dah lame dah cerita nie...zaman jahiliah dulu tengok...time dulu tu tengok dengan mama...berkongsi tuala lap air mata...mama amik sebelah, i amik sebelah...huhu~ kalau tadah air mata...konfem dapat satu baldi besar...=.=" sangat sedey okee?? 

ini adalah gambar penulis blog yang sedang tersedu-sedan menangis tgk cte nie....
nak kasi sinopsis cerita nie sikit la...maybe ramai yang dah tengok...tapi kan...ade jugak orang yang tak tengok lagi...seperti encik kaki busuk...=O 
cerita nie pasal cinta sejati antara cha soo joo n han jung shu...macam-macam halangan diorg kena tempuh...ini semua angkara mak tiri n adik tiri jung shu yang jelez bebeno...okeep...tu je nak kasi tau...yang len2 tengok sendiri...^^,

"ex boyfren" penulis blog yang menjadi pelakon utama...=P

penulis blog dengan pelakon utama stairway to heaven...^.^

0 tarik rambut rapunzel: