Thursday, January 20, 2011

blogger dan broadband

huaaaa....nak broadband....nak broadband!!!! cmne nak jd blogger tegar mcm hanis zalikha kalau xley nak update slalo...padahal nme ktorg da la dekat same je...i zulaikha...die zalikha...sangat memerlukan broadband la skang...da la followers da bertambah lagi seorang...dah jadi 4 juta da followers tu...dah makin fofuler mak skang nyah! awwww~ =O
tp memandangkan i da pakai bill untuk phone n perlu mengeluarkan sebanyak 50henget++ tiap bulan...i batalkan niat suci i untuk memajukan celcom broadband tu...asyik korang je kaya...last-last aku gak yang kayap...=.=" so taun nie...batalkan la niat and azam baru i tuk mengalahkan followers hanis zalikha tu ye...

nak sangat-sangat...walaupun nampak cm bahan buangan je tapi function die sangat penting...


nie pulak gambar i yang terbaru la...tensen memikirkan xboleh update blog slalo...=.="
p/s : asal rase makin hari i makin cun lak ek?? da macam nora danish lak...=P
ow...selain tuk update blog...broadband gak penting ye untuk buat assignment (padahal untuk buat assignment 30% je dari 100% kepentingan)...sooo...banyak kegunaan broadband nie...ada tak sapa-sapa yang terbaca blog nie dan rase nak sedekahkan broadband pada i?? sila la angkat kaki ye?? tapi make sure kaki anda wangi dan tanpa cagu!! =O

princess merapu : boleh tak nak jadi anak angkat pengasas broadband? untung-untung dapat 1 juta broadband kat i kan? boleh i persembahkan tarian poco-poco kat die kalau die betul-betul nak bagi broadband free...

0 tarik rambut rapunzel: