Friday, January 21, 2011

i wanna get married!

hukhuk~ don't get wrong ye...not me yang nak kawen mawen lawen nie...tapi kalau ye pun ape salahnye?? umur pun da 19 taun nie (xnak mngaku umur sebenar)...kayu balak pun dah ade...y not kan?? ambooiii...gatal lak la kan? kalau i la kawen awal-awal camni...memang makan timun la hari-hari...tu pun timun da mahal...so makan ati je la hari-hari...=.="

berbalik kepada tajuk asal...memang bukan i la nak kawenkan...akceli one of my friend yang i kenal dari tahun 1 nak kawen...waaaahhhh~ EXCITED!! ktorang time sekolah dulu ade geng-geng la...geng i ade 7 orang...sebenarnye 8 orang...tapi salah sorang telah mengalami penyingkiran macam akademi fantasi tu time ktorang menyedari kegedikan beliau...=.=" waaa...kalau dia baca la blog nie...i boleh kena saman tau! so tahun nie...one of our gang tu nak menamatkan zaman kenjoyan dan kegemilangan menjadi anak dara...sumpah kteorang yang 6 orang lagi nie EXCITED gler...siap bincang-bincang nak pakai baju ape lagi dalam FB...

nie adalah bukti ke"EXCITED"an kami ye...sampai 100 comment tau! 

After discussion dalam FB tu...ktorang pun dah decided dah nak pakai ape...ktorang xmen la pakai baju kurung or baju kebaya nie...x ROX la kan...mula-mula dicide baju kelawar...tapi macam x urban je...xmengikut peredaran zaman la plakkan...ape barang pakai baju kelawo nie?? FASHA SANDHA pun berbikini je pegi bali...xnak la kalah ngn si FASHA tu...so ktorang pun nak pakai la custom yang melambangkan filem tempatan...


Suspek utama yang sedang tengok camera...die je pose tgk camera...nampak sangat die yang kawen dulu (xde kene mengena sebenarnye)...=.="
disebabkan AJK gosip panas nie xde dlm pic diatas...terpaksa upload pic laen...special u! aww~

AJK tempat kejadian : cicakman custom
AJK makanan : sifu dan tongga custom
AJK pengangkutan : azlee dalam asam garam custom
AJK mak andam : jin notti custom
AJK gosip panas : ceplos cutom
AJK maintain cute : NORA DANISH je..=P

princess merapu : wonder who gonna be the next person! ^^,

4 tarik rambut rapunzel:

Siti Nur Izzati Bakhir said...

weyh~~makcik ika dah ada blog rupenya~~hahahaha!!! amboii... u gatal nk kawen sgt ni...hahaha!!!

ika said...

hehehe~ makcik zati blogger tegar upenye! aku baru terjun la bidang blogger nie...=) Mintak tunjuk ajar~

inibelogsaye said...

hahaha. aku suka tang perenggan no 2 yg akademi fantasia tu. hahaha. mmg coooooooool~

ika said...

kalau la si tuan punya badan baca...=.=" mati aku...