Sunday, January 30, 2011

katakan TAK NAK!!

kali nie i akan menulis entry dalam keadaan kurang kewarasan diri malahan hampir tiada kestabilan dan juga tidak dilupakan dalam keadaan sewel tahap melampau...ini adalah gara-gara penimbang berat...=.="
korang tau tak mende hape penimbang berat tu?? meh nak tunjuk sikit....taaadaaaaa~


nie la penimbang berat yang perlu dihumban ke laut atau lombong atau sewaktu dengan nye~
 ada macam-macam penimbang berat...murah...mahal...digital...analog...tapi...adalah dimaklumkan di sini bahawa i bukanlah penjual alat penimbang berat untuk i menerangkan lebih-lebih pasal alat penimbang...i xpernah peduli pun pasal tu semua...yang i peduli...amik kisah adalah...alat penimbang akhir-akhir nie carik gaduh la dengan i...mungkin die nak merasa silat lintau n karate yang i xpernah belajar tu kot...=O

alat penimbang telah menjadikan i berduka lara dan bermuram durja...setelah lama tidak menimbangkan diri...i engat berat i maintain 36 la...budjet makan banyak n tido kuat la...so berat maintain 36kg(berat ini pun sebenarnye ada masalah gak)...padahal...=.=" alat penimbang dengan angkuh dan takburnye telah menunjukkan berat badan i yang dah same berat dengan seguni beras...tu pun i agak-agak je...tah-tah seguni beras lagi berat dari i...ade ke patut die berhenti takat 33kg je?? ade ke patuttttt?????? O.O 

memang nak kena amukan serigala betul la....so i pun memulakan inisiatif baru dalam hidup i semenjak alat penimbang ajak bertomoi hari tu...i terus makan banyak-banyak supaya pasnie alat penimbang akan tersungkur kalah kat kaki i...dan inisiatif kedua ialah....katakan "TAK NAK" pada alat penimbang...

i akan menjauhkan diri dari alat penimbang dan bermusuhan sampai bila-bila...=O
"mulai hari nie...i nak CLASH dgn u okee?? u bley blah!!"
  p/s : Dr.Rozmey...keluarkanlah ubat kasi GEMOK lak...asyik ubat kasi kurus je...xci la!!!! -.-

6 tarik rambut rapunzel:

Fazatul Hasmayanti said...

hahah..kesian ika kan..sampai mcm tu sekali..xpe2..mkn byk2..tido..makan tido..hahaha

ika said...

=.=" dah buat dah...tp xberkesan...hukhuk~ dah nasib badan~~

cT_nuRizZaTi said...

haisshh~~aku punya la nk hilangkan lemak!!! tensen!! kalo boleh bagi lemak aku i aku mmg da bgi da kat ko taw~~adeh~~

ika said...

xtau la doktor zati pe msalah nye aku nie...=.=" kuruih keding da nie haaa...=( kecian je tgk...dtg kl kte men trnsfer lemak...=P

Fazatul Hasmayanti said...

takpe ika..lepas kawin nanti sure berat naik.. =p

ika said...

insyaAllah la...=.=" menanti penuh sabar...=)