Thursday, January 6, 2011

sarang labah-labah

okeep...nie entry yg ckup simple ye...juz nk bagitau buat masa nie...i memang xkan update my blog coz line internet kat kolej ULU BANAT nie tak de...apakah malangnye kan?? baru menceburi bidang blogger nie and baru berazam nak kalahkan followers Hanis Zalikha yang dah ade 16 ribu lebih tu tapi terbantut la usaha nie disebabkan line internet yang digelar uspot tu dah bertukar nama jadi "u siput vavi"...=.=" so...my followers yang dah ade 3 juta (padahal 3 orang je) orang nie sabar menanti la ye untuk baca entry i seterusnya...=P banyak sangat nak merapu tapi apakan daya i kena tinggalkan hal-hal teknologi nie dan menernak labah-labah di blog terchenta nie...-until next time- ^.^

ini adalah muka penulis blog yang terbaru...
princess said : rambut i da panjang sangat coz i tensen tak de line internet kat kolej...

i yang tengah bergayut seperti seorang yang kurang waras kerana dah tak de benda nak buat...=.="
princess merapu : tolong la ade line cepat ye sebelum i bako bako bako (sila baca dalam nada usop dalam hantu kak limah) pencawang u siput vavi tu...xpasal muka masuk surat khabar nanti...=O

2 tarik rambut rapunzel:

azwira hashim said...

ulu banat yeee.. haha

ika said...

yeee...sngt ulu banat~