Monday, February 7, 2011

SCARY~

dua hari lepas i tido kat kampung i...then i mengalami pengalaman yang sangat menakutkan...SANGAT...SANGAT!!!! tapi nak pesan awal-awal...entry nie tak tiada kena mengena dengan mende halus atau cik yan-yan atau sebagai nye ye...entry nie di tuju khas untuk kucing-kucing yang telah berjaya membuatkan i histeria dan menjerit sambil mengeluarkan suara NING BAIZURA yang menyanyikan lagu awan yang terpilu...teringat plak arwah din beramboi yang ada dalam video klip tu...hurmmmm~ ='( sedih lak jap...

ehhhh...dah terlari tajuk...okeep...nak sambung cerita pasal ke"fobia"an i terhadap kucing...i sangat...amat...terlalu la takutkan kucing...walaupun comel, gebu, putih dan menawan kucing tersebut...i tetap xkan mendekatkan diri kepada mereka-mereka tersebut...walaupun orang len akan mengeluarkan kata-kata berunsur perli sambil memaksa diri mereka untuk senyum...i tetap x suka dan akan bertukar menjadi hulk bila kucing-kucing tersebut lalu di sebelah i....

kat kampung i diorang ada bela 4 ekor kucing...=.=" EMPAT okee?? bila time makan i menjerit-jerit sambil melompat-lompat (sangat buruk perangai...=.=") sebab kucing tu suka sangat nak menyempit kat makanan i...time tido pulak....cousin-cousin i suka sangat bawak g atas tilam n tido bersama-sama sambil tepuk-tepuk dan dodoi-dodoi kucing-kucing tersebut....cousin-cousin i langsung x pedulikan perasaan i yang terancam, terketar-ketar dan tergugat dengan kucing-kucing tersebut...sumpah leh naik gler selama dua hari time tido rumah diorang...="(

ini adalah kecik namenye ye...i sempat berkenalan...^.^"

ini adalah setem...ye rasenye name die setem...=.=" comey gak yang nie...tp takut tetap takut! =O

ini kebanggaan cousin i...name die cepet...die pernah hilang dan cousin i nangis macam orang meroyan...=.="

nie la kucing yang mengancam nyawa i kerana die suka bergolek-golek disebelah semasa i tido...='(

nie overview kesemua kucing-kucing yang ada kat kampung i...diorang nie manja sebenarnye tapi i tetap menjauhkan diri dari diorg~ hukhuk~
huh~ yang paling xley blah la kan...my future husband yang tough tu....sangat amat la suka kan kucing...dia memang suka tahap dewa la...kalau ada kucing tepi-tepi jalan pun dia sanggup nak bawak balik...padahal i nie kena ekor kucing pun dah melompat tembus syiling...so....."how come mehhh?" =?

p/s : i akan bela kucing gak one day coz kaki busuk dah cakap awal-awal yang dia nak bela sekor~ so i akan menari tarian kuda kepang tiap hari kat umah sebab mengalami fobia tahap melampau dengan kucing tersebut...=.="

0 tarik rambut rapunzel: