Tuesday, March 8, 2011

bukan tom cruise tapi cruise

last sunday i pergi London untuk naik cruise dekat sana...bapak la bez giler...memang tak sangka la dapat pergi London sekelip mata macam tu...bila i cubit-cubit lengan i yang "gemok" nie i rasa macam tak sakit la plak...so i realize la i just dream je...=.=" yang sebenarnye i pergi cruise dekat putrajaya je...even tak la jauh pun coz kalau dari UPM nie cam dekat je...kalau kita melalak jerit nama "nora danish...nora danish" (motif jerit nora danish apakah??)...orang kat putrajaya still boleh dengar la...dekat je jarak UPM dgn putrajaya...=) i pergi naik cruise with my family...before that pergi shopping dulu...nak terpatah kaki baru la pergi putrajaya...

perjalanan naik cruise tu 45 minit...best la boleh tengok sekitar putrajaya...time kitaorang pergi tu sunset...so lagi la menarik...mula-mula terang...lepas tu gelap...macam magik gitu...taaadaaaa~ tak pandai la nak mengarut ape dah...tgk je la picture-picture i upload...i sebenarnye banyak lagi mende nak post...disebabkan bz tahap melampau skang nie...i tak sempat buat semua nie...tp cita-cita nak mengalahkan HANIS ZALIKHA masih terpahat di dada la...kemain tau i nie ada cita-cita tinggi nak kumpul followers ramai-ramai...hehe...btw...lazly nak cakap...semalam befday nora danish tau! happy birthday to "me"...happy birthday to "me"...happy birthday to "nora"...happy birthday to me...(sila baca macam nada usop dalam hantu kak limah) hehehe~ MOTIF??  

p/s : cruise penang?? one day?? may be...=) 

with my nenek and aunty and kazen kecik...


dalam kapal tu ada kitorang je...memang buat macam rumah sendiri la...=P
putrajaya yang sangat berjaya...
nie la cruisenye...nasib baik tak de tom cruise je...kalau ade...huh~ ^.~
this is me, myself and i...i pakai tudung cam selendang...cam comel...so i pun belasah je la pakai...=.="

0 tarik rambut rapunzel: