Wednesday, March 2, 2011

new life

okeep...mula isnin hari tu...i start my life with a new me...i already cut my hair so that i have a new image...i already move on...=) i lebih appreciate kawan-kawan sekitar i...diorang take care gile rupanye...kawan yang lost da lame pun datang bagi semangat...really terharu la...kat fb penuh orang bagi semangat...ow tidakkk...rupanye mereka sayangkan i...i ingat life i berakhir bila orang yang i sayang pergi....tapi tidak sebenarnye...tidak sama sekali...=O mungkin faktor i seiras dengan nora danish dan faktor kebaikan dalaman yang terserlah...tu yang banyak kawan-kawan sayang tu...huhu~ =P 

dekat kelas i buat macam-macam aktiviti...hujung minggu pulak i register my name pergi kem la, pergi masuk program itu la...ini la...macam-macam...macam weekend nie i ade program dengan budak UKM...yeahhh~ bz tau i skang nie...mengalahkan nora danish je...kalau fasha sandha tengok kemain lagi mesti die jelez n pergi bali lagi sekali untuk memakai bikini...ow lagi satu...i already put my name untuk exchange student...hopefully i dapat la...leh gak pergi tempat orang lame-lame...SERONOK~ =)


i yang design tau baju nie...i kreatif orang nye tau~ =P

nama i nora danish...nama dak chinese nie plak agnes monica...kesimpulannye plak...ktorang sama-sama comel, kacak dan bergaya...hehe~

nie la group member kelas i...sila fokus citot (si baju hitam) yang muka masam tu je...tah pe2 tah die...
senyum itu bahagia...=)
 p/s : tak mungkin kerana sayang...hanya kadang aku terkenang~ =) kena kuat semangat ika! chaiyok!

4 tarik rambut rapunzel:

Fazatul Hasmayanti said...

good sayang. move on. itu yang kita perlu. =)

ika said...

thnxs ye...=) kena kuat!!!

AtyrA nAzA said...

ika..lOve 2 see u smile again..chaiyOk2... =))

ika said...

thnx tyra sayang~ =) i have to be strong for myself, my family n my friends~