Monday, April 18, 2011

gurls only...boys not allowed!

tajuk tak boleh blahkan?? hehehe~ =P saja je pun...tapi itu memang konsep sebenar percutian i kali nie...ini first time i pergi bercuti dengan kawan-kawan tau...i nie kan "princess rapunzel"...mana leh keluar-keluar sesuka hati sesedap rasa nie...kali nie nak pergi tu pun i call my parents bila dah naik kereta n nak bergerak...=.=" nampak macam anak durhaka...tapi itu je jalannya untuk i pergi meronjang dengan kawan-kawan i...=D

i dah plan benda nie lama gila...dah dekat sebulan...i la "pengarah program meronjang tak ingat dunia" kali nie...i plan kecil-kecilan je...pastu banyak yang nak ikut so semua jumlah ada 14 orang gugurl...ktorg memang nak gugurl je yang ikut...senang nak merapu kalau gugurl je...^__^ 2 kereta yang pergi...memang happening la...dari awal bertolak sampai ending sangat gumbira...gelak-gelak gemok je sepanjang hari...

even hari khamis tapi tepi pantai ramai giler la kan manusia-manusia...ktorg decided pakai baju merah-merah...makin terserlahlah gaya mutu keunggulan kekacakkan ktorg kat tepi pantai tu...ktorg buat bbq kat tepi pantai tu...paling besh snap-snap gambar la kan...kemain tau ktorg snap-snap gambar sampai seribu lebey keping...boleh buat kesimpulan kecil kat sini yang gugurl kalau dah jumpa camera memang sakit sawan camera akan datang jugak...semua nak posing! tak seswai tau! =O i nie je pemalu...ade la dekat 3 ratus keping je gambar...=P sebagai seorang yang pemalu ala-ala princess rapunzel...i tak nak la upload banyak-banyak...tengok sikit je k? o.0

kami-kami yang kacak luar kacak dalam...=D
yeahhhhh~ saya anak merdeka! (apa kaitan?)

kekawan yang semuanya senget! ^__^

citot si befday gurl...
muka harus serius utk memasak! =O

nampak tu skill princess ika yang hebat tu?? nmpak??
meronjang di tepi pantai yang indah...

dah habis dah...siap-siap utk balik...=)

p/s : kekawan...lepas nie genting highland! siap-siap duit okeep? ^.^

0 tarik rambut rapunzel: