Friday, April 8, 2011

kaya kemudian kayap

makan-makan sambil mengemokkan badan adalah aktiviti wajib tiap kali keluar...i memang kuat giler makan sekarang nie...misi nak capai 40 kg masih dalam ingatan menyebabkan i akan telan je semua benda depan mata...tapi tidak termasuk benda yang merapu la kan...tapi yang i paling geram sangat bila i makan...pipi i akan jadi tembam...i tak faham la apa konsepnye badan i nie...bila makan...pipi yang akan tembam...part lain tak nak la pulak mengembangkan...apakah?? =.="

okee dah lari tajuk...memang pipi tembam tak da kaitan dengan tajuk entry...sory dah termerapu ke bidang yang lain...ika sila fokus apabila menulis! hari tu i pergi makan-makan gelak ketawa dekat satu cafe nie nama chocolate...chocolate adalah adik-beradik starbucks tapi macam adik-beradik tiri je la sebab chocolate lagi mahal...chocolate tak nak mengalah dengan starbucks so harga dia memang sangat mahal...=___=

i dengan my bro n my sis n my sis punya geng saja try makan kat sana...kemain lagi ktorg nak berlakon jadi orang kaya time tu...masuk cafe tu pun dah buat style angkuh ala-ala fasha sandha menang award ABP-BH...tapi tu diorg la...i tetap muka nora danish...bersopan gaya mutu keunggulan...>.< ktorg pergi cafe tu jugak sebab ada my kazen kerja kat situ...saja kacau dia time dia kerja...ktorg paksa dia yang layan ktorg...tapi malangnya beliau terlalu busy...so just tengok dia dari jauh je...

ini la trademark kedai tu...^_^
jangan tanya kenapa i saja yang putih...i sendiri kurang kefahaman sampai sekarang...=P
sangat sedap air kat cafe tu...sumpah sedap! i suka sangat2...=)

muka WAJIB buat macam orang banyak duit giler...+_+
ktorang makan-makan...minum-minum...dannnn perkara wajib ialah snap-snap gambar...macam jakun pun ada masuk cafe mahal snap-snap gambar...tapi ada i kisah?? biarlah...asal i ada bahan nak mengarut dekat blog entry i nie...i posing-posing chomel je la...akceli tujuan utama ktorg pergi cafe tu nak pergi kacau my kazen si faridz tu kerja...saja la nak sembang-sembang dengan dia...tapi disebabkan beliau busy sangat dan sempat datang 5 minit sahaja...itu pun dia datang sambil senyum-senyum macam kerang untuk bagi bill...bill yang membuatkan semua orang terdiam kaku dan buat muka cool...semua senyum ja tengok bill yang berharga RM 106++...padahal makanan order 2 bijik...air 5 cawan...dan hasilnya ialahhhhhh....tadaaaa~ SEKIAN TERIMA KASIH~ +__+"

memang hasil terbaik untuk menghabiskan duit! =(

p/s : mujur ada duit...kalau tak basuh pinggan la dengan kazen i tu...=.="

3 tarik rambut rapunzel:

sean usery said...

gila mahal!!!!!!!!!!!!

ika said...

tau xpe...=__="" memang minggu nie makan pasir je la aku...

Diari Seorang Lelaki said...

salam..add me at fb..
i_id88@yahoo.com, tq.. =)