Friday, April 22, 2011

kembali ke dunia nyata

entry ringkas je yang i nak update...tak la nampak bersarang labi-labi (lebih dikenali sebagai "berjuku" dalam bahasa perak) sangat blog kesayangan i nie...i busy sangat sekarang...minggu exam tau...i kena study...makan...study...tido...study...mandi...study...berus gigi... study...termenung...study lagi...
haaa...nampak berapa banyak "study" yang i tekan kan di situ? i memang sangat struggle sekarang nie...sampai tak de masa nak pergi bukak facebook dan blog...tapi di sebabkan jiwa blogger dah lahir dalam diri i nie...i tabahkan hati menaip entry terbaru nie...i memang blogger tegar sekarang walaupun tidak berjaya mengalahkan Hanis Zalikha lagi...=.=" ada banyak benda baru nak cerita sebenarnya...tapi di sebabkan encik masa ada unsur-unsur cemburu terlebih dengan diri i...i tak sempat nak update...i kena bersabar dan update after i exam...walaupun cerita tu akan jadi basi dan masam at that time...i nak cerita jugak...do i care? huhu...

btw i tak berapa sehat dua tiga hari nie...disebabkan enjoy terlebih masa pergi PD n genting...i got fever...not bieber fever...tapi fever betul-betul...~.~ dah la banyak benda tak study lagi...tiba-tiba demam pulak...memang sangat nebes la takut tak sempat nak study...huh~ i hope sempat la...paling i tak suka bila demam ialah i kena makan ubat...dalam hidup i nie, i sangat-sangat takut ubat...i asyik terbayang bila i makan ubat, ubat tersebut akan tersekat kat kerongkong i...i tak nak mati sebab tak dapat telan ubat....huaaaaaaaaa~ T.T tapi kan...i rasa dalam dunia nie, tak pernah lagi i terbaca ada orang mati sebab ubat tersangkut dekat kerongkong...orang mati terlebih makan ubat adalah...tapi i tetap dengan PENDIRIAN i yang i BENCI dan TAKUT ubat!!! syuhhh...syuhhh kat semua ubat di dunia! =O

p/s : memerlukan masa sebanyak 30 minit dan air sebanyak sebotol untuk makan ubat...sekian terima kasih...-___-

ini gambar hiasan...tiada kena mengena dengan entry di atas...

1 tarik rambut rapunzel:

mas said...

sy pn x suka mkn ubat...hahhaa..
btw,gud luck final..aja2 fighting!