Thursday, April 28, 2011

saat-saat "genting"

ini adalah entry yang di taip saat-saat genting budak-budak UPM tengah jawab exam...time orang lain kalut berulit mayang dengan buku baka i pulak tanpa perasaan takut dan bersalah walaupun ada lagi 3 exam yang sedang menunggu sempat lagi menaip dan mengedit-edit gambar untuk entry terbaru...sangat rindu nak taip-taip...idea dah banyak...tapi asyik terbantut...i memang suka taip-taip dan pikir-pikir idea merepek untuk di update sampai kadang-kadang buku depan mata pun mengelamun pasal blog...memang jiwa blogger makin kental la...kadang-kadang tu rasa marah dan geram memikirkan kenapa la soalan exam tak tanya pasal "apakah tajuk entry terbaru anda?"..."pada bulan lepas berapa kalikah anda mengupdate entry anda?"..."siapakah rakan blogger yang paling anda suka rodek-rodek dia punya blog?"...memang sangat tak puas hati la mengenangkan soalan-soalan di atas tak pernah pulak lecturer tanya...i sampai give up bila tengok je kertas soalan mesti semua soalan yang lecturer tanya sangat skema menanya tentang slide-slide dan buku teks...apakah? haishhh~ 

bila penat memikirkan soalan di atas tak pernah keluar...i pun amik inisiatif untuk menceritakan pasal saat-saat genting i pergi genting hari tu (tiada perkaitan langsung dua perkara di atas...harap maklum)...i pergi genting last 2 week...memang dah basi untuk share dengan semua orang...tapi lantak la...i nak share jugak...dah lama tak pergi genting dengan family n tido dekat sana...so i excited sangat! akceli...nothing new la about genting...still macam last year i pergi...mainan yang sama...tempat yang sama...jeritan yang sama...sejuk yang sama...tapi untuk snow house lain sikit sebab ada snow turun dari langit which means dari ceiling la...diorang buat ala-ala korea tau u'olls...i dengan family sangat la seronok duduk bawah "salji" tersebut...but then all of us realize one thing..."salji" tersebut adalahhhhhhh "buih" sahaja...kami pun sedar diri kembali yang kami sebenarnya berada di MALAYSIA tanah tumpah darahKU...bukan KOREA tanah tumpah RAIN...okee fine! =.="

three musketeers...

my big family! sarang-ngee~ <3

jangan tanya kenapa i paling cute okeep...=P

kazens and sibling~
p/s : entry ringkas lagi sebab nak tengok cerita korea...huhu~ malas dah study...bye!

0 tarik rambut rapunzel: