Sunday, May 29, 2011

100 sudah

sebelum taip entry nie panjang-panjang lagi...nak lompat tinggi-tinggi sampai kena atap pastu nak pergi lari tengah padang buat 10 pusingan sebab gumbira sangat...=D huh...huh...huh...okeep...dah penat~ =.=" nak tau kenapa seronok? sebabbbb~ dah ade 100 lebih followers...yay! yay! (sambil melompat kijang)...may be pada blogger lain itu hanyalah nombor kecik je...korang akan cakap secara monolog dalam "elehhhh...baru 100 dah kecoh minah nie! piiiraaaahhhh~"...tapi for me...it was a big number and i proud of dat number...i mean REALLY proud!!!! ^.^

i nak bagi appreciation kepada follower i yang ke 100 ye...anda telah berjaya dalam cabutan bertuah kali ini...tahniah...tahniah...tahniah kepada cik nazira ye...anda ialah followers saya yang ke 100...so i nak promote ur blog la kat sini...orang lain sila la click nama di atas n follow her~ i stalker dia tadi...her entry bagus-bagus la...banyak advice and i suka ayat-ayat yang dia create...tak jiwang...straight to the point dan ayat yang touching...i almost cry okeep baca entry dia...paling i suka entry yang ini...*click*

thnxs ye kepada followers lain...sayang korang~ selamat berblogwalking dan rajin-rajin la stalker page rapunzel nie ye...^^, ajak sedara mara korang terjah sekali ye...muaahhhxx~ =*

muka gumbira princess rapunzel dapat followers 100 dah...=D

0 tarik rambut rapunzel: