Monday, May 9, 2011

happy ending

finally habis pun sem 4 yang sangat mencabar dan berliku-liku...sem nie sangat mencabar tau...time tengah sem tu i almost give up...something happen...dunia i gelap jap...but then disebabkan adanya orang keliling i...i teruskan jugak sampai habis sem...=) betul la orang cakap..."everything happen for a good reason"...so just move on...even though cam nak mati je dah...just move on...trust me! ^.^

berakhirnya sem nie bermakna berakhirlah kehidupan di KMR...KMR ialah kolej i...kolej yang luar nampak cam banggunan tinggal dan menyeramkan...tapi dekat dalam ada kehidupan yang sangat seronok dan indah...first time datang KMR...i rasa cam mengapakah begitu malang dapat kolej yang dah macam roboh dah...i terdiam kaku beberapa saat tengok tempat tinggal baru i...tak boleh terima hakikat sampai rasa nak duduk rumah je...tapi tu first time la...bila i dah duduk dekat KMR sebulan...i start suka KMR...i ada kawan...i ada bilik yang luas...i boleh pindah masuk bilik dekat rumah dalam bilik kolej i nie...dan paling penting...i ada kolej yang dekat dengan fakulti...so kalau i bangun lewat tak de masalah untuk berlenggang kangkung ke kelas...buat muka relax je kalau lambat...itu sebab utama i sangat suka KMR...^.^

tapi next sem...KMR dah nak kena roboh...TNC cakap KMR tak selamat...i tak tau la part mana yang tak selamat...tapi disebabkan that guy adalah orang yang berpengaruh...kalau dia kata makan rumput pun orang akan ikut...so...takat dia nak roboh KMR tu...sekali dia laung je...praaarrrrpppppp...hancus la kolej tu...so next sem ktorg sisa-sisa KMR nie akan tinggal dengan foreigner...foreigner yang kadang-kadang mabuk dan suka buat free show seperti berbogel tanpa rasa bersalah dan berbangga...huh...tak tau la selamat ke tak sem depan...just pray for my safety k? =.="

nie la kolej luar setinggan dalam kondo tu...=)

dis is my rumate...sepanjang sem 4...gonna mish u rumate!

hari-hari terakhir di KMR...harus snap2 gambar kenangan...

bye-bye KMR...=(
princess said : rasa macam nak pergi terojah je pintu TNC dan cakap "jangan selfish sangat la"...

0 tarik rambut rapunzel: