Wednesday, May 18, 2011

puteri gunung daik bercabang tiga

tadaaaaaa~ 

anda suka gambar di atas? sila taip "like" dah hantar ke comment~ =P

hehehe~ ini la puteri yang suka perah santan tu...kenal tak? dia memang kerja part time suka perah santan bersama kawan-kawan dan family...=.=" time pergi medan tu...pak supir ada bawak pergi istana puteri maimon...istana lama dekat tengah medan...ukiran istana boleh tahan...lawa...tapi entry nie bukan untuk menulis uniknya istana...nehi mere bette...nehi!! nak cerita pasal apa yang jadi kat sana...ada unsur-unsur muzik suspen kedengaran semasa entry ini di taip...

akceli sapa-sapa pun boleh pakai baju tu...bukan keturunan raja pun boleh...disebabkan sifat-sifat nora danish menebal dalam diri untuk menjadi seorang model...i pun pergi la pakai...8 hengget je kalau nak pakai...posing la macam mana dan berapa lama...tetap 8 hengget...kalau ikut rupiah 20000 tau...i pening sikit duit rupiah nie...sepanjang kat sana satu sen pun i tak pegang sebab pening gile tengok nombor banyak-banyak atas duit...tak paham langsung! cuba dah memahami tapi disebabkan tiada math education yang tinggi udah le awak tak paham...aje yang tengin je...

lepas bayar i dengan sepupu kecik-kecik pun posing la...tiba-tiba ada mat salih 2 orang nak tangkap gambar sekali...sebagai nora danish...tak kan nak menolak pemintaan peminat? oww tidakkk...i takkan hampakan permintaan peminat i...=P (perasan kottt~) lepas je tangkap gambar senyum-senyum dengan mat salih tu...ada student dari universitas utara sumatera nak join...diorang menjerit-jerit cakap "kami juga mau nangkap gambar sama cewek-cewek manis ini...kami ngak mau kalah dengan itu mat salih sihh~" memang nak menjadi rusuhan la dalam istana tu sebab semua orang berebut nak tangkap gambar dengan ktorg...ktorg tak sangka pulak keadaan jadi kelam kabut...ktorng pun senyum je dengan ayu lawa kacak cantek bergaya bila diorg sebok snap-snap picture...lama kot nak kena senyum...ramai gila...i dah tak larat i pergi la tepi sikit tapi diorang tetap tak nak kalah nak jugak bergambar...siap tarik-tarik lagi...siap mintak autograf...so impian menjadi nora danish tercapai la selama dekat 30 minit...lepas tangkap gambar...sembang-sembang kejap...then i pun mengundur diri...budjet model la kan hari tu...padahal tinggi pun tak cukup...muka pun biasa-biasa je...ika sila sedar diri...O.O haha~
nampak tak puteri gunung daik bercabang tiga tu? ade la nampak pink sikit...bukan i pendek...BUKAN...tapi diorang yang tinggi k...faham konsep nie betul2...

with my lovely aunty...=)

geng puteri 8 hengget sekali pakai...
princess said : yang tulisan warna ungu tu rekaan semata-mata tiada kena mengena antara hidup dan yang telah meninggal dunia...

6 tarik rambut rapunzel:

cT_nuRizZaTi said...

jgn sebut puteri lapan hengget~murah siot utk "nora danish"..!! (blueeekkk~~~) puteri 2000 rupiah ok la ckit~hak3333

ika said...

hahaha~ betul gak tu...=P rasa mcm nak pergi edit balik je...haha~ pe barang kan nora danish pakai mende murah? =.=" hahaha~

sean usery said...

like~

ika said...

^_^ thnxs~

alif haris said...

like2 ~ hehe

ika said...

thnxs...thnxs~ =D huhu~