Sunday, May 8, 2011

sarang-nge omma

omma...sarang-ngee! muaahhhxx! =) semperna hari ibu yang i sendiri konpius bila...ada orang cakap esok...ada orang cakap hari ini...so i update blog nie antara hari ini dan esok la...orang kata lebih afdal ambil tengah-tengah kalau tengah konpius...this entry special to puan RMA dan puan NMI...both of u great mom in the world! sarang-ngee~~ ^.^

banyak peragai my mom yang i warisi...i memang "anak mama" la...but mesti la anak mama...tak kan anak kucing plak kan? =.=" okee sifat my mom yang paling ketara yang i warisi ialah kalau tunjuk jalan mesti ada masalah...no a silly mistake...but a very huge mistake gonna occur...i don't know why...but kalau both of us tunjuk jalan memang akan menuju kepada kesesatan yang hakiki...but a lil bit different la...kalau my mom sampai ke akhirnya pasti binti yakin yang tempat nak ditujui tu takkan dijumpai...TAKKAN! memang akan lari jauh gila la...but i okeep sket la...i akan jumpa jugak tempat tu...tapi sesat SIKITSIKIT ye...hehe...=D peragai lain yang i warisi...cun (ini ialah perasan), lemah lembut (ini ialah perah santan), kuat bercakap, kuat gelak, pandai memasak (ini ialah tipu) dan suka cerita korea...thats all i wanna share with all of u...=) la...

to my mom puan RMA...
i love u...sarang-nge~ im so sorry cause sometimes im not listen to ur advice...kha degil...kha tak jadi anak solehah...huhu...tapi sumtimes je la...kha selalu ikut cakap mama...kha tau mama nak yang terbaik untuk kha...insyaAllah mama...Allah tau apa yang terbaik untuk anak mama nie...kha tau tiap malam mama sembahyang hajat untuk doakan kha...kha hargai sangat...kha tau mama risau dan bersedih dengan apa yang jadi dekat kha dua bulan lepas...tapi trust me ma...ur daughter was strong enough to get through this...im not gonna cry in front of u...i don't want u to worried about me...so don't worry...i promise one day i gonna take care of u and fulfill all ur dream...^.^

to puan NMI...
thnxs sebab sudi beri kata-kata semangat at that time...saat-saat genting bila ika dah hampir terjatuh tak bangun-bangun...ika hargai sangat...semua benda yang mak cik bagitau ika...ika hargai...maaf atas segala benda...thnxs sebab layan ika dengan baik...ika datang rumah pun, mak cik layan dengan sangat baik...terima kasih sudi masak dan layan keluarga ika dengan baik...sorry sebab tak makan pun coz nebes sangat...huhu...gonna mish u...=)

muaahhhxx~
p/s : akceli both of this person not gonna read this...thats y i berani menulis dari hati...hehe~ they not realize that this blog are exist...sekian- =.=

0 tarik rambut rapunzel: