Tuesday, May 31, 2011

“SEGMEN | JOIN BLOGLIST ULANWEBLOG.COM


huuuhhh...excited nak menaip entry nie...first time join mende macam nie since berblogger...thnxs la kat cik scha yang menarik minat ika tuk join segmen cik ulan nie...=D

untuk join segmen di atas cik ulan telah meng"interview" rapunzel dengan beberapa soalan panas lagi melecur(padahal takde mende pun)...sesi temu bual dengan cik ulan yang berlangsung di istana budaya (saja nak kasi nampak gempak tempat temu bual) adalah seperti berikut...

Cik Ulan : cik rapunzel sehat ? 

Cik Rapunzel : owww...sehat je...(sambil sikat rambut yang panjang)

Cik Ulan : rambut u cantik la cik rapunzel...(padahal pakai tudung)

Cik Rapunzel : ow...me kasih...berkat jagaan rapi parents i...guna jari pun boleh tau!

Cik Ulan : ehhh...muka u macam nora danish la...

Cik Rapunzel : owww...banyak orang kata sama...i pun tak tau yang mana sama...jenuh la belek cermin tapi tak jumpa jawapan...btw...thnxs la puji...=P

Cik Ulan : okee cik rapunzel...straight to the point la...kenapa u berblog nieh? 

Cik Rapunzel : okee...tujuan utama berblog adalah untuk mengalahkan HANIS ZALIKHA punya followers yang dah berpuluh ribu tu...memang ingat nak kalahkan dia la...tapi disebabkan dah ketinggalan banyak sangat so...hasrat terkubur begitu saja...memang takkan menang walaupun berblogwalking sehingga kiamat...tak pe bagi chances HANIS ZALIKHA menang kali nie...sebab kedua pulak...nak hilang bosan dan nak share apa yang jadi dalam hidup dengan semua orang...i like to share to everybody that my life is simple n happy n fun~ =D 

Cik Ulan : dah berapa lama berblog?

Cik Rapunzel : baru 5 bulan je...awal-awal tu tak aktif pun...sekarang bila cuti nie...aktif la jugak...hasrat nak lawan HANIS ZALIKHA masih tegar dalam diri walaupun takkan tercapai...sekian~ =.="

Princess said : CIK ULAN sila baca yg bawah-bawah je...yang atas tu merapu...saja nak perasan sensorang sebab bosan tak de keje malam nieh...=.="  

7 tarik rambut rapunzel:

uLan said...

hahaha menarik sungguh entry nie... terbaikkkkk.... okies meh add fb uLan,ada something untuk ika....

FB ADD: ulanfrankie (gmbar profile cik ulan pegang tepon perasan bergambar depan cermin ek... haha )

ika said...

ma sih...ma sih...=D hehe~ thnxs la suka...huhu...rajin2 singgah snie ye...^.^

scha said...

amboi2 . . heheee :) bkn main lagi rapunzel nie. .

ika said...

hahaha~ thnxs to scha coz suggest segment kat ats...scha aktiv gler join2 nie...gud luck k...=D

ieka.H said...

hahaha..seronok bce yg mrapu kt atas tu..
kte pn ske mrapu gak..hehe

scha said...

most welcome ika.. haaa, bosan larh.. kite x pndai merapu mcm rapunzel.. :) oww thnx ya ! :D

ika said...

ieka : so meh la kite merapu smbil makan ikan kerapu sama-sama ye...haha~ =P

scha : eleehhh...awek JB nie rendah dri la pulak...ika suka je g stalker2 entry scha tu...huhu~