Saturday, June 11, 2011

blog rapunzel yang tragis

lama beno dah tak update entry...alolo...jangan la rindu sangat semua orang...plish2...jangan buat rapunzel terharu...*wink-wink*...i busy la lately...rambut i yang panjang mengerbang macam pontianak nie dah diserang kutu...tak pasal kena bertapa dekat salon beberapa hari...memang tragiskan? 

selama tak bukak blog nie...macam-macam i tertinggal tau! berbulu je rasa jelez mengenangkan orang lain update entry kemain lagi...nanti la korang...i kumpul-kumpul bahan...i update banyak-banyak...baru rasa ade jiwa blogger kental...^^, even lama tak bukak...my followers dah meningkat ke 200 dah...waaa~ sila la tepuk tangan laju-laju...i rasa macam terharu sangat nie...walaupun bukan 2 juta...tapi tetap nak buat entry khas untuk 200 followers~ btw...thnxs kepada MYRA yang dengan jayanye menjadi orang yang ke-200 untuk blog rapunzel diaries nie...muahxxsss skett! tak sempat terjah lagi blog dia...tapi sempat la curik header dia tuk pamer kat snie...sory ek myra..."ter"curik header yang simple tapi cool nie dear~ taaadaaaa~


sebenarnye i nak print screen box followers i...tapi tak tau kenapa blogger google nie ada sifat hasad dengki yang tinggi malahan jelez melampau-lampau sampai dah 100x refresh box tu tetap tak menunjukan wajah sebenar...mungkin ini adalah peringatan dari Allah supaya "rapunzel sila jangan angkuh sangat sampai nak print screen bagai-bagai"(*insaf*)...thnxs sangat tau sapa yang sudi nak follow tu...sapa yang singgah buat blogwalking pun thnxs! i lap u...i lap u

dah la blog nie TRAGIS je sebenarnye...tengok la blog i nie betul-betul...dah la tak de header comey macam blog ASIM...dah tu pulak takde layout justin bieber macam SCHA dan layout comey macam TEHA...lepas tu pulak tak de banyak info macam blog BOAN n ABANG TEROR...dah tu pulak tak ada slide comey macam blog SYAZ@ROZELT...tak ada gambar cun-cun yang ditangkap macam blog CHA...tak ada banyak gambar kereta macam blog MANKETE...i sekadar menyebut beberapa nama sahaja ye...kang sebut semua jadi entry terpanjang di dunia pulak kan...tak pasal makin terkenal mengalahkan blog adinda evans...marah pulak adinda evans i lagi fofuler dari dia...awwwww~ tak kuasa mak~

yang ada kat blog rapunzel diaries hanyalah header yang dihangkut sekali dengan url layout yang terjumpa secara tak sengaja kat kedai pak cik google...copy paste pastu siap...layout rapunzel kaler pink je...buruk je kalau diperhati betul-betul...=.=" entry pulak yang bohsan-bohsan dan kebanyakannya pasal SETH...=P gambar yang ada hanyalah tiga keping gambar nora danish bersopan yang memakai tudung...3 keping gambar nie hanya akan dijumpai oleh orang yang tidak mempunyai masalah penglihatan...kalau tak jumpa tu maknanya "anda rabun...sila berjumpa doktor mata"...yang paling tragis pasal blog rapunzel nie ialah iklan nuffnang yang hanya memberi sumbangan sebanyak RM 0.50 je...dah dekat 6 bulan buat blog dan memang tragis bila duit nuffnang tak sampai sehengget...orang lain tu siap belagak lagi buat entry bagai-bagai pasal nuffnang kasi duit banyak-banyak..adakah i nie manusia tercicir dikalangan ahli nuffnang? even blog nie sangat tragis...tapi okeep la dah ada 200 followers...tadaaaa~ 

sila click gambar diatas untuk "surprise"...
princess said : "zaza...jangan jelez sangat la dengan terbitnya entry di atas...wa tak BELAGAK la dengan lu" hahahaha~ *ops* =P

22 tarik rambut rapunzel:

b0an said...

tue arr...print screen bagai-bagai agi...kan dah xleh print screen..hehe,,anyway time kaceh ltk nme sy tue..haha..bangge i..

ika said...

@boan : huhu~ npe tah xde box followers! ish geram2...yw...^^,

| princess SchaBieber | said...

ala blog ika lg dasyat! ada rapunzel tuu.. bkn senang.. jarang nak jumpa blog rapunzel.. kalau blog bieber bercambah.. hehee:) btw thnx syg.. love u laa :)

ika said...

@ schaBieber : haha~ ye la tu...yw dear~ love u two...three...fourr my dear blogger fren! ^^,

teha said...

hahaha ! layout come ? mn ade laa.. biase2 jee.. btw , belog awk comel kot .. hehe :) ade 3 org girls yang cun lg kt tepi tu.. :)

ika said...

@ teha : haha~ layout awk simple n comey! suka2...cun la sngt nora danish celup tu...=P

teha said...

eh eh ! cun ape... trutama nye yg repunzel.. hehe ~~

ika said...

@ teha : *wink-wink*...jgn puji2...nnt blushing2...=P

munirah said...

haha.. ade blog... header tak penting, gambar tak lawa takpe. yang penting entri mantap-mantap..haha..janganlah merendah diri wahai cik rapunzel.. :P

entry baru:
"Along punye pasal la ni"

ika said...

@munirah : =D haha~ kalau entry tu mantap la kan...thnxs cik munirah singgah snie...^^,

abgteror said...

tahniah tahniah....tips nak kutip duet nuffnang leh blajar slow2...kasik habis duet lam akaun tuh...tapi kene la jaga trafik unik. at least 200 jea. pelan2 la yea.

VIDEO REMAJA PAKISTAN DITEMBAK MATI RANGER | YOUTUBE

sean usery said...

ko POWWWEEERR doww..ramai gilakkkk followerrrrr....hahaha...

ika said...

@ abg teror : aduyai...kne blajar lgi dari sifu blogger nie..."haip...sifu!" =P

ika said...

@ sean usery : hahaha~ 2 juta kot...ramaikan? ko jgn la jelez sngt...haha~

syaz@rozelt said...

wah..sy ditag..mane ade slide comey la..sy pon curik dr encik google..nyway congratz..dh 200 followers..hehe

ika said...

@ syaz@rozelt : hehe~ btul la...slide awk cmey! thnxs~ ^^,

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..ika ni..thanks..asim leh buat kan header cam hz tok ika..hahahaha..kite kan geng..=p

ika said...

@ asim : yay! yay! nnt asim buatkan...leh jd hz celup plak! :P thnxs asim my geng! ^^,

Myra said...

sygg, thank you for tagging. =) hee

ika said...

@ myra : dear~ yw...sory curik header...:p

ini.syifa said...

dah ramai follower bestnye :)

ika said...

@ ini.syifa : rmai hapenye 200 je...:D tp okeep la...rjin2 bw n update dear~ ^^, nnt ramai la...