Thursday, June 23, 2011

hi-goat terbaik!

sebelum i terus menaip untuk mempromote sesuatu kepada u'olls semua...i nak bagitau kehidupan i sekarang dah busy sangat okeep? i dah tak macam dulu lagi leh lepak lama-lama dekat blog i n buat terjahan mengejut dekat semua blog...i dah tak ada masa sekarang nie...kekadang sampai nak b*rak pun tak sempat...bukan takat tu je, fikir nak pergi toilet pun tak sempat okee? nampak tak betapa busynye kehidupan rapunzel sekarang? i nak mintak maaf sebab dah lama tak berjalan-jalan ke blog orang lain terutamanya adek i tu scha...korang pergi terjah blog dia dan tolong dia ye? jangan lupa! :D korang tekan je nama dia n baca entry baru dia...^.^

okeep...berbalik kepada tajuk entry diatas...i buat entry nie khas untuk hi-goat ye...tapi entry ini berbayar...i akan peras ugut pemilik hi-goat kajang untuk bayar i dengan harga lumayan...apa ingat ini free ke? plish jangan ingat i suka buat amal jariah hari khamis...i suka buat amal jariah hari jumaat je, entry nie awal sehari sebelum jumaat so sila bayar RM 100 "je"...masuk dalam akaun ye zaza! *peringatan*

ini ialah kedai hi-goat di kajang...u'olls yang baca WAJIB datang k? WAJIB! tiada istilah makruh atau sunat dan sebagai nye...
i nak buat promotion pasal kedai hi-goat "baik punya" yang kat atas nie...korang boleh click sini~~~~~~~~


untuk like fanpage hi-goat center tu...lepas korang like...korang belek-belek la page tu...pastu korang pergi la rodek-rodek produk-produk hi-goat tu...i saja je tulis "rapunzel memang comel" kat atas nie sebab setiap entry i "wajib" perasan...itu dah jadi macam trademark...kalau korang tak suka...suka-suka kan la ye...huhu~ berbalik kepada hi-goat tadi...i sekarang pun pakai hi-goat okeep? i guna skin care diorang...memang menakjubkan! baca ayat tu betul-betul---> MENAKJUBKAN...so memang sangat terbaik la...:D 

set yang berbaloi-baloi untuk dicuba...^^,
i guna satu set nie semua...kalau produk lain i selalu dengan komen pengguna yang pakai ialah kulit semakin halus la...makin gebu la...makin berseri la...makin cantek la...makin muda la...anjal la...cerah la...macam-macam yang positif la...tapi untuk hi-goat...bila i kata menakjubkan maksudnya macam nie....tadaaaaaaaaaa~

nampak tak hasil hi-goat skin care nie? nampak? i tak pernah menipu okeep!

muka boleh berubah 100% okeep? nampak tak gambar i dulu dan sekarang? *tak sanggup rasanya cakap muka macam yang dulu tu...uhuk-uhuk(muntah darah)* sekarang muka i sebijik macam nora danish...dah nama pun ika danish kan? so ada la iras-iras tu...ini semua hasil yang menakjubkan dari hi-goat! so plish la try...kamonla~ memang i tak tipu...hi-goat TERBAIK! :D datanglah ke hi-goat center n cafe kat prima saujana,kajang tu ye...kalau u'olls nasib baik...boleh jumpa "nora danish" kat sana...^_^

princess said : sila jangan muntah-muntah baca entry perasan cik rapunzel di atas...harap tabahkan hati dan baca hingga habis...=.="

24 tarik rambut rapunzel:

Botak said...

produk ni bahaya., kalo minum silap² hari bulan bertukar jadi kambing., hahahaha.. :))

cik pha said...

hahhahaha oke..saya pecaya..dan wat pengetahuan tuan tanah,saya tak muntah pun wahai ika danish haha

syaz@rozelt said...

mcm best je produk nie..nnt nak try usha2..hehe

niney samza said...

hahahahahaha lawak la muka cik rapunzel yg dulu tu :D

zaza izrinda said...

muji kamu je lebih. kamu kena perbaiki entry haha. slain tu kamu juga kne perbaiki PV kamu. nak ckup 60 kan? nuffnang kamu tu xmemberansangkan

Miss Elle said...

my sister gne produk nih.. n mmg bgus.. :)

| Princess Diary | said...

amboi~ x habis ngn danish die tuu.. btw scha pon nk try laa.. mne tau lps nie jd scha al-yahya kew ? hahaaaa :)

p/s: thnx sis tag nma scha.. :)

ika said...

@botak : kalau cmtu...sila makan produk nie...jgn minum...konfem jadi cun n hencem~ :P

ika said...

cik pha : mujur kamu tak muntah...sy yg baca pun nk muntah...menurut firasat sy...kmu berjiwa kental~

ika said...

@ syaz@rozelt : haaa...sila2 la like ek...jasa mu dikenang kalau like page tu...:D

ika said...

@ niney samza : huhu...tu b4 pakai hi-goat k...try la kalau nk jd "nora danish"...:P

ika said...

@ zaza : alaaaa...tu kan trademark rapunzel...kmu tu pergi tmbh followers...xlalu nk tgk followers xgerak2...=.="

ika said...

@ miss elle : haaa...kan dah ckp...:D memang MENAKJUBKAN~ like page ek dear~

ika said...

@ scha al-yahya wanna b : haaa...try la scha...xtipu nie...konfem jd scha al-yahya...KONFEM! scha nnt like page tu ek...:D

skemaituehot said...

Promote hi goat nampak..huhuuhu

ika said...

@ skemaituehot : ade org hi-goat peras ugut sruh wat entry di ats...:P

zOrO said...

klu sy minum harap jadi cam randy (sambil trsenyum sipu2 sorng...)

ika said...

@ zoro : haaaa...btul la tu...bek awak try mnum! cepat la...:D

Gua Tertidur said...

gua suke minum susu :)

ika said...

@ gua tertidur : haaa...lu pegi like page hi-goat tu then lu beli susu kambing tu then lu minum! :D

Gua Tertidur said...

gua nk free jela cik rapunzel..xde yg free ke?

ika said...

@ gua tertidur : free? =.=" haaa...ade2...beli pape produk...nnt dpt free gmbr rapunzel atau nora danish...okeep x?

sor-fiena said...

mak Ash pon berniaga HiGoat ^^
erk , akcelly , Ash dah jadi stokis :DDD kuang-3

ika said...

@ sor-fiena : hooo...hi-goat mmg bagus kan? :D akak pun suka...