Thursday, June 2, 2011

jatuh cinta versi berguling-guling

princess rapunzel dah fall in love sekarang...hati tergedik-gedik je rasa...macam nak senyum sepanjang hari...senyum sampai hidung berdarah...memang dah kritikal ye i sekarang nie...kena ada orang tampar sebijik kat pipi gebu macam NORA DANISH nie baru sedar...O.O dah jatuh hati dengan seth tan...kenal seth tan? wawaaaa~ ktorg selalu dating pukul 7.00 malam tau...pukul 7.00 je tidak dibenarkan sesiapa mengacau princess rapunzel berdating...arakian tanah runtuh sekalipun atau gempa bumi berskala 9.0 rithcher...i akan stay ber"dating" jugak dengan encik ahmad seth tan...=D i dah curang tau dengan boyfriend lama i cerita cinta melody tu...i tinggal dia terus sejak encik seth tan meragut hati i nie...=P

okeep...i pengsan lagi tiap kali tengok muka aaron merangkap seth tan...*dushhh*
kalau nak buat review pasal cerita nora elena yang digilai ramai tu banyak dah blog yang buat...so tak payah la i buat pasal tu...tak unik pun kalau sama dengan orang lain kan? bohsan pun...i nak tanya something je kat sini...adakah lelaki sebaik dan se"cool" seth tan itu wujud?? kalau i kat tempat nora elena tu pun i boleh jatuh hati dengan perangai seth tan yang memang baik, romantik, cool dan hensem (faktok hensem HARUS ada jika rapunzel memperkatakan tentang lelaki...~.~) bak kata sepupu i semalam cik haza..."tahyul je semua tu...alam fantasi adalah lelaki macam tu...merapu je kalau lelaki macam tu wujud...tahyul...tahyul..." so...i pun fikir-fikir la balikkan...iye...i rasa tahyul la lelaki sebaik seth tan wujud...tidak mungkin! kalau ada pun memang sangat bertuah perempuan yang dapat lelaki macam tu...SANGAT BERTUAH dan i hope dat i can be apart of that lucky girl in the world...

baru lepas tengok NORA ELENA tadi dan nak tambah cerita pasal seth tu...seth tu ada ciri-ciri lelaki yang princess rapunzel nanak dalam hidup nie...walaupun tahu itu semua khurafat dan tahyul tapi boleh tak nak doa banyak-banyak supaya dapat lelaki macam tu?? i like guy yang suka buat i touching and penyabar and kadang-kadang buat i rasa tercabar...waaaaa~ macam nak pengsan tengok episode yang tadi tu...memang dah jatuh hati gile la dengan encik seth tan...berguling-guling atas katil tadi tengok surprise yang seth buat tuk elena tu...*wink-wink*

yang si eid pula lain peragainye...kenal eid?? siapa-siapa yang tengok nora elena je akan paham kejadah yang i cakap dalam entry nie...eid ialah seorang manusia yang bongek + tengin + bodoh...ops...agak kasar ye entry nie...tapi nak mengambarkan eid tu macam tu la...buat keputusan tak pernah fikir dulu...tinggalkan elena macam elena sampah...elena tu dah la sayang giler kat eid...then sekarang eid sudah gila talak...ohhh tidak! eid silalah doakan elena itu bahagia ye...kalau nak perhatikan elena tu...perhatikan dari jauh sahaja...tidak perlu kacau elena lagi sebab elena dah terguris hati dan perasaan...hati elena dah hancur berderai...dah renyuk-renyuk macam kain perca...lain kali nak buat sesuatu keputusan wahai jejaka-jejaka di luar sana...sila pertimbangkan sebaik mungkin dan kalau dah tersalah buat keputusan redha la dengan apa yang dah jadi then doakan kebahagian orang yang terluka itu...boleh? *emosi lagi*




princess said : nak jugak merasa dapat bunga rose satu bonet...boleh x? (^^,)

19 tarik rambut rapunzel:

rara pinkmafia said...

rara pon nk boyfie cm seth jugak.huaaaa tapi tunang rara dh oke kot.hehehe

ika said...

@rara pinkmafia : tau xpe rara...seth buat smua org jatuh hati...rara suruh tunang tgk nora elena nnt leh jd cm seth...haha~ =P

hawiz said...

hawiz pon layan citer nie..ahahah..esok nk bce novel dier lak..yeayy....lor,,followers sikit jer la..xramai pon followers hawiz..

sean usery said...

ak nk tau sinopsis cite nih...bkn psl seth jerr...haish...

ika said...

@hawiz : haaa...cte nie mmg bez gler la!! siyes...novel dia lagi bez...huuu...nk cmpare 600 dgn 100...mmg rapunzel kalah...=.="

ika said...

@sean usery : hahaha~ dah aku angau ngn seth...so ko baca pun pasal seth la...=P

HAMIZAH ASMADI said...
This comment has been removed by the author.
HAMIZAH ASMADI said...

Mizah pun layan cerita ni

ika said...

@hamizah asmadi : =D semua org pun kena layan dan dah jatuh hati dgn seth tu~

scha said...

daa lawan JB nie :)

ieka kembar ika said...

hah..fenomena2..
fenomena nora elena..
pape pun, best! addicted haa :)

ika said...

@scha : alaaa...kasi chnces la ika ngn SETH mng dari JB plak...=P

ika said...

@ ieka kembar saya : mmg sngt best!! leh pengsan kalau tgk seth bnyk2 kali...^^, layaannnn~

ZouL said...

hahahaha..seth tan tu dulu jahat la..rogol si elena tu spe suruh...

ika said...

@zoul : alaaa...zoul...tu dulu la...skang die baik kacak bergaya...=P huhu~

Still alive said...

i fall in luv with seth too...
heeee

ika said...

@ still alive : huhu~ i think all gurl in malaysia fall in love with that guy! haha...^^,

Adam Idris said...

Demam Nora Elena ye, hehe

ika said...

@ adam idris : iye2...dah demam angau guling2...=.="