Friday, June 17, 2011

jum terbang tinggi-tinggi

korang pernah tak rasa macam melayang-layang terbang? tak pernah? ish dasyat la korang nie...kalau korang nak rasa feel melayang terbang macam layang-layang korang kena terjah makan meatball kat ikea...memang fulamak tak hengat dunia la makan nye...bila makan terus hengat akhirat *alhamdullilah*...kesedapan makan meatball nie boleh buat korang menitiskan air mata sambil terbang tinggi-tinggi berlubang atap...

akceli i pun baru try makan last week...rasa macam loser sangat bila selalu pergi ikea tapi tak pernah makan meatball ikea...abang-abang i dah kutuk dengan mengeluarkan kata-kata tragis sampai boleh buat telinga bernanah dengan cacian mereka yang berbunyik "baik terjun bangunan je kalau duduk KL pergi damansara 3,4 kali seminggu tapi tak pernah makan meatball ikea"...waaahhh...cacian hebat ye dari mereka yang sangat mengagung-agungkan meatball tersebut! sanggup ye mengeluarkan kata-kata berbaur penghinaan demi meatball tersebut...=.="

ikea sila bayar royalti sebab promote makanan korang! :D
disebabkan ada perasaan tak boleh kalah dan selalo ingin hebat kacak bergaya mutu keunggulan...i kena la try dan memang i rasa macam melayang-layang je badan menikmati meatball tersebut...i rasa kuah dia memang sangat best fulamak huyoo la...i memang tak suka "meat" sebenarnya...sangat tak suka...tapi sekali makan meatball tu...sepuluh bijik boleh telan...*rapunzel dinosaur* tapi korang tak payah makan jem merah yang diletakkan sekali dalam pinggan meatball tu...kalau boleh terus cakap "tok se" atau "ngak mau" atau "tak sior" pada budak-budak yang serve tu...jem merah tu boleh buat korang yang tengah terbang melayang-layang tinggi-tinggi makan meatball tu terlanggar kapal terbang yang boleh membenjolkan kepala tengkorak korang sebab jem merah tu tak sedap langsung! hilang feel je~ hishhh... 

meatball yang tersembunyi kat bawah french fries...meatball pun tau main aci nyorok okeep! moden~

oww...rapunzel n abangnya yang memang tak hencem...sila jangan hantar comment kat bawah nie untuk menanyakan soalan seperti "kenapa abg u tak hensem?"...jangan ye...nanti dia touching~ :P

habiss~ bruuurppppp~ O.O
princess said : nora elena dah habis...lepas nie kite layan STANZA CINTA plak...(kata-kata yang tak de kena mengena dengan entry...maklumla kemaruk aaron) =.="


16 tarik rambut rapunzel:

| Princess Diary | said...

amboi2.. bkn maen lgi . . nak ikut jgak! huuuu :)
p/s: btul2, lps nie layan stanza cinta plak.. :D

ika said...

@ adekku scha : hehe...len kali ikut skali k? oraittt~ stanza cinta wait 4 us! rawk!

ZouL said...

fulamak..'Ika meatball' namanye nieh haha..

ika said...

@ zoul : "ika meatball" plak? pandai bg nme unik2 zoul nie...=.=" uhukuhuk...

cik pha said...

bezznye nmpak makanan tuuu ..(terus rasa lapar...) hee

aswadz said...

soalan yg ko x bg tanya tuh, aku nak tanya gak.

"kenapa abg u tak hensem?"

harap2 dia x mrh. ekeke...

ika said...

@ cik pha : haha~ nnt rapunzel blnje k? meh dtg ikea...=D

ika said...

@ aswadz : alaaa...i mmg xleh nk jwb soalan nie sbb mmg abg i xhencem...tu je boleh ckp...sekian trima kasih...(akan mati dikejar dia lepas reply cmmt nie) =.="

alif haris said...

eh hensem la tu ... drpd takder muke lagsung lg susah :)

ika said...

@ alif : tu la...seb bek abg ade muka lagi...haha~

skemaituehot said...

banyaknyew makan...che abg nih che abg ley sentuh ke x nih?


huhu
jgn marah

siap backgroud blogspot lagie...syahdu

ika said...

@ skemaituehot : sedap sngt la...tu yg mkn bnyk tu! :D mmg sngt syahdu ye...

NEPH said...

WAH...UNTUNGYER...DAPAT MUKA SEBIJIK NORA DANISH

ika said...

@ neph : sudah tentu~ :P untung sesangat2 je rase...haha~

alif haris said...

haha tawu pn .. jadi sayangilah abg anda ye :) haha

ika said...

@ alif haris : mmg syg pun...tp kena la tunjuk cara yg berlainan sket so that bru die tau adek die syg dia...hahaha~ :P