Tuesday, June 14, 2011

sila jangan jelez

wahhh...best tak tajuk entry? cik rapunzel akan menaip entry nie dalam keadaan senyum sampai ke telinga dan pintal-pintal rambut panjang mengerbang pontianak i nie kerana terlalu amat paling gumbira mengenangkan peristiwa berdating dengan jejaka idaman benua antartika sekarang nie...~.~ *hehe*

mula-mula nak tunjuk gambar dulu...taaaadaaaaaaaaaaaa~ 

this is my seth~ ^^,
haaaaa...apakah perasaan peminat aaron setelah melihat gambar diatas? huhu~ :P

haaaa...nampak tak gambar sapa kat atas nie? jap...japppppp...jangan la jelez sampai hentak-hentak kaki macam tu siapa-siapa yang tengok gambar kat atas nie...plish-plish...:P roboh rumah korang karang...korang lepak chill cool dulu beb...gambar nie biasa-biasa je...ada lebih fantastik kat bawah nie...

taaaadaaaaaaaaaaaaa~ 

rapunzel n seth~ (senyuman kami sama tau u'olls~) *perasan*

okeeppp...peminat-peminat seth boleh jelez sekarang sambil guling-guling dekat lantai k? hehe...i jumpa seth a.k.a malik nie dekat IPC last saturday la...i pergi dengan my aunty, kazen n bro...korang perasan tak ada 2 gambar yang berbeza? yang atas tu hari jumaat...yang bawah nie hari sabtu...waahhh...nampak tak rapunzel tu memang fanatik dengan seth sekarang nie? ops~ kantoi la kan...sebenarnye i tak sengaja la jumpa seth nie...i pergi damansara tuk shopping-shopping je but then seth tengah buat promosi filem kl gengster...
dah la tengah kemaruk dengan seth tu...tibe-tibe jumpa pulak kan...memang macam nak pitam-pitam dah sebab dia memang "bergaya mutu keunggulan" sungguh...hencem nak mati...baik pulak tu...senyum je dengan semua orang...waahhh~ terlebih puji pulak...yang paling tak ley blah la kan...i pergi promosi filem dia dua kali dan siap snap-snap gambar bagai-bagai lagi...tapi tengok kl gengster sekali pun belum lagi...hehe~ jangan marah ye "malik"...i giler "seth" je...bukan "malik"...:P

princess said : hehe...i buat wallpaper tau picture i dengan "seth" tu...tiap kali tengok phone senyum macam kerang wangi...:P

aaron yang sign tuk cik rapunzel a.k.a ika danish~ siap tulis nama lagi! awwww~ *wink-wink*


















34 tarik rambut rapunzel:

b0an said...

xjeles pon...lala

ika said...

boan : kamonla~ ckp je jelez~ huehue~

sean usery said...

hahaha...skg nih kan..ko berdoa laa..supaya ramai wartawan cari ko...konon2 cam gossip bru la kan..(aaron dah kawen klu x silap ak laa...)haha..sgt seronok weyh...wartawa dtg, interview ko...nas ahmad..masuk melodi...fuhh! ke..hahaha..melets la uollsss..!!

Jer ... said...

ohoho . bergambar ngn seth tan tu :)

ika said...

@ yus : hahaha~ mmg xley blah la ko nye statement tu kan? budjet aku akan fofuler la sbb post nie? haha~

ika said...

@ jer... : hehe~ wuwuwu! seth pujaan hatiku! :P

niney adney said...

mane aci !!!! jealous nyaaaaaa! :D

ika said...

@ niney adney : hehe...jgn la jelez...:P

syaz@rozelt said...

boleh tahan jeles nie..haha..cnfm la ika ngan syaz berada ditempat kejadian..syaz tengok dr jauh je seth tu..kamera x canggih nak bgamba..hehe

niney samza said...

hik3:)

qyrul nysa said...

hahahahaa . ika , ko saje nak jeleskan i kan . huhu . sumpah jeles ! aaaaaaaa (jerit2 smbil lompat2 ke siling ). . :p

ika said...

@ syaz@rozelt : haaa...tu la...klu kenal mmg ika tego dah syaz! ish2...rugi! jgn jelez2...:P

ika said...

@ niney samza : hukhuk~ ^^,

ika said...

@ nissa syg : hehe~ plish2 jgn guling2 cmtu...lek dear~ lek...huhu~ :P

Cik Azizah said...

jelesnya jijah syg~~ jijah baru je tgk movie ni tadi..mmg best!! aaron hensemnya..adoii!

cT_nuRizZaTi said...

i jeles dgn u...!!!!!!!! i ni isteri dy taw nora elena~cisss!! hahahaha~

ika said...

@ cik azizah : huhu~ jgn la jelez dear~ hehe...wawa...aaron mmg ncem gler! :D

ika said...

@ zati mucuk : hahaha~ alllaaaa...u madu i la nie? awww~ xsngke bermadu! :P

Munirah said...

musim remy ishak dah habis..skarang musim aaron pulak eh..haha

hanis hasnan said...

sumpah! saya jeles! saya minat Aaron aziz dari saya sekolah tawu..until now saya tak dapat jumpa dia depan depan lagi.. tak da rezeki kemungkinan....arghhhhhhhhhhhhhhhhh..... tension nye! huhu -.-

sean usery said...

hahaha..mne r tau..klu bkn sbb die dh kawen, confirm melets la nih...kecoh satu malaya n singapore...haha..

MissyNursy ♥ said...

adeehh..ni yg meletop2 ati i nih!! ni yg nk serang u ngan batu lesung ni!!haha..jelessssssh la cmnihh!huhu..

ika said...

@ munirah : iye2...aaron jejaka idaman malaya~ ^^,

ika said...

@ hanis hasnan : hehehe~ awk follow twitter die! konfem jmpe...die slalo update tweet2 die tu...:D *tips nie tau*

ika said...

@ usery : hahaha~ awww...nyah~ mak xnak la nme mak melets...xkuasa mak tau! :P

ika said...

@ missyNursy <3 : hahaha~ auuuchhh! skit la terkena lesung batu awk tu! ;P *jgn jelez2* huhu~

Aisyah Hanis said...

Sumpah jeles. Anda chantik~ *bukan pasal aaron

ika said...

@ aisyah hanis : thnxs...^_^ jgn jelez2 ye...huhu...

NiNaBaNaNa said...

UNTUNG LARHHH~

untung larhh Nina tak minat and
TAK JELAOUS PUNN . wekk . hehe(JOKE)


jangan marah nanti tak comel :D

sean usery said...

hahaha...

ika said...

@ ninabanana : haha...xpe2...seb bek nina xmnt Aaron...kalau x msti dah berguling jlez...:P

ika said...

@ usery : :P huhu~

alif haris said...

ambooii suke betul die kt aaron tu ye :)

ika said...

@ alif haris : bukan suke la...suke "gler2"...huhu~ :D