Monday, June 6, 2011

sok sek sok sek perempuan

korang kawan terbaikkkk~ ^^,
bila perempuan bertemu atau lebih dikenali sebagai melepak bersama-sama...banyak perkara akan di sok sek sok sek kan...senaman muka akan berlaku kerana mulut tak berhenti-henti bercakap...nampak tak faedahnya di sini? nanti muka tak la tembam sangat sebab mulut buat exercise muka dan mulut...so impian nak jadi model korea terkenal mesti akan tercapai bila dah cun habis disebabkan aktiviti sok sek sok sek tersebut...nie la yang jadi bila i keluar dengan kawan untuk bersuka suki kaki hari jumaat lepas...memang sengaja entry nie dilambatkan penerbitannya supaya nampak i macam tak la obses sangat kepada dunia blogger walaupun sebenarnye dah addicted kat dunia ben ashaari, hanis zalikha, fatin liyana, abang nara dan otai-otai blogger yang lain...sampai termimpi-mimpi hanis zalikha merayu ganti tempat dia sebab dia dah nak letak jawatan dalam blogger world...penat katanya...*obses sangat tau!*

nampak tak cerita di atas macam dah lari tajuk sangat? nampak? nie la yang jadi bila idea yang mencurah-curah ke ladang gandum tu tak muncul...mula rasa nak buat poco-poco supaya idea datang memunculkan diri dimalam hari...=.="

okeep...balik ke tajuk asal...memang sangat seronok jumpa kawan dari tadika lagi ye...bila jumpa mula nak ingat peristiwa jahat berantu kat sekolah dulu...jenis ponteng kelas duduk kat tangga buat muka cute tanpa rasa bersalah...kena rotan dengan cikgu kat koridor la...banyak lagi...memang sangat jahat dan tak logik kalau fikir...tapi itu cerita dulu la...cerita sekarang pulak lain...jenis cerita yang serius-serius je...cerita ilmiah macam "weyh...korang politik malaysia sekarang makin meruncing la"..."weyh...korang tau tak osama tu dah mati kena bom"..."weyh...asal la tarif elektrik naik sekarang nie kan?" haaaa...semuanya muka berkerut je tiap kali bersembang...ada kawan i tu sampai naik migrain dia sebab memikirkan jawapan-jawapan soalan tu...

jangan percaya sangat la...ingat ktorg nie ahli analisis krisis dunia ke nak sembang kejadah semua tu...plish la...tak de masa nak layan topik tersebut....ktorg duduk tepi pantai dan sembang pasal diri masing-masing...memang sangat seronok i rasa...macam-macam cerita keluar...tapi topik paling hot ialah kahwin, balak, bertunang dan sewaktu dengannya...ooomaaaiiigoooooodddd....ooomaaaaiiigoooooddd~ i tak suka topik tu sebab seth tak masuk meminang lagi...bukan takat meminang...memunculkan diri depan i pun belum lagi...=.=" mungkin nie seth versi pemalu agaknya...arhhh...mencik tul! so i akan berpura-pura lemas tiap kali topik tu dibincangkan...~.~ -sekian-

sila fokus muka nora danish hampir lemas...=P

posing-posing sambil sok sek sok sek...O.O
princess said : dah tiga entry sebut sal seth...nampak beno ika angau teruk dengan seth...padahal tahyul~ hukhuk...

17 tarik rambut rapunzel:

teha said...

wah ! sume sweet.. biase laa kalu girls dh jumpe. mcm2 nk brgosip.. hee~

fikri FAUZI said...

girls talk..neeeh ;P

ika said...

@ teha : tau xpe...mulut mula la nak bergerak2 je...haha~ thnxs dear coz cmmnt...^^,

ika said...

@ fikri FAUZI : hehehe...nak join kah? =D

teha said...

hee.. welkem sweetie :)

ika said...

@ teha : (^^,)

NICK IRFAN said...

cantik2 semuanya.. hehehe

ika said...

@ nick irfan : nak berkenalan ke? haha~ =P

nur adilah said...

best nyer=]

ika said...

@ nur adilah : sngat bestttt!!!!! =D nnt join k...

Emilia Emira said...

semua obses ngan seth daa skrg..=)

zaza izrinda said...

bila nak berhenti nak berblog? sbb mcm runsing dah nengok blog kamu. kamu bila nak keroje? sbb kamu duk umah buat ngabih boras je. pastu buat bil melambung pasai kamu asyik on9.

zaza izrinda said...

eh rasa tak puas pulak mengata kamu di sini. nntkan next entry gua eh. blog mu akn ku keji habis habisan. aura balong telah menyelinap ke dalam diri. hahahaha

ika said...

@emilia emira : iye2...angau gler dengan seth~

ika said...

@ zaza izrinda : lu jangan la jelez sangat zaza...wa tau lu jelez hasad dengan wa...haha~ jgn mengata lagi tau...babap nnt! =P

ocol said...

cantiknya........

ika said...

@ ocol : ^^,