Sunday, June 12, 2011

sujud syukur~

Alhamdullilah nie wish yang kedua yang telah tercapai...first dulu wish yang tercapai berambu-ramba kat luar malaysia...now yang kedua pulak iaitu....taaaaaaaadaaaaaaaaaaaa~ 

(^.~)

purata keseluruhan...^^,

sangat-sangat bersyukur...dean list for this sem tercapai... =D walaupun ada sedikit cacat ye pada result iaitu bi yang dapat B...huh...sebagai seorang yang time MUET dulu dapat band 6, bi memang selalu tak puas hati dengan i ye...bi tu dari dulu lagi selalu carik gaduh mintak pelempang...mujur nie sem akhir yang ada bi ngeks tu...^^, 

23 tarik rambut rapunzel:

syiela said...

congrats ye dik

ika said...

@ syiela : thnxs akak! ^^,

qyrul nysa said...

waahhhh . ika , ika danish . congrats2 . wink2 .

ika said...

@ qyrul nysa : thnxs2...*wink-wink* ^^,

| princess of Schasya blog | said...

congrates dear :)

eclipsesweet said...

wahh... tahniah kak... proud of u... ^_^

zaza izrinda said...

padahal bkn blaja pon. byk berangan je

ika said...

@ princess of schasya : thnxs dear~ ^^,

ika said...

@ eclipsesweet : thnxs adik...^^,

ika said...

@ zaza gendut : hey2...wa baca buku smpai terkeluar bijik mata ye! :P

Farah Fazen said...

tahniah2 :)

ika said...

@ farah fazen : thnxs2...^^,

AdaApe..? said...

thniah :)

Si KuCar KaciR said...

cngrats.. terer ah.=D

ika said...

@ AdaApe...? : thnxs~ ^^,

ika said...

@ Si KuCar KaciR : ^^, xla..thnxs dear~

mimie saie nie said...

wah taniah2

ika said...

@ mimie : thnxs dear mimie~ :D

MissyNursy ♥ said...

whoooaa..congretts!! bnyak kali dean ni! wish me for this fridaaayy!!takuutt..

ika said...

@ missyNursy : thnxs~ :D gud luck...gud luck! ^^, leh nye...

Gua Tertidur said...

ajar gua sket cik rapunzel macam mana nk buat ni! gua pun nk jugak..tapi xreti -.-

ika said...

@ gua tertidur : lu lepak2 chill je...nnt lu dpt la result cmnie...wa xtipu k...

Syafiq said...

amboi..tiap2 sem dean..mlampau ni..ak skali pun xpnah dpt lg..huhu..