Friday, July 29, 2011

kami fanatik senario

waaa...i dah lama nak update entry pasal nie...teruja memikirkan betapa fanatiknya i n kawan-kawan i pada senario...jangan la jelez sangat bila ktorg mengatakan bahawasanya anak bulan dapat dilihat pada ahad ini...okeep...itu bukan point entry nie...tu point lain...berbalik pada senario...iye ktorg memang fanatik habis la kat group nie...lawak diorg memang masyuk~ kalau tengok tak gelak memang melampau! memang sangat tidak berhati perut dan kurang pendidikan sivik kalau tak kering gusi gelak pasal senario...patut lontar masuk jel je kalau tak gelak bila tengok! =.=" 

i nak tunjuk bukti dulu yang ktorg memang fanatik senario k...tadaaaaaaaa~

pemulaan perbincangan tentang filem kegemaran ktorg...FANATIK la katakan...O.O
perbincangan makin hangat bila filem lain diketepikan semata-mata demi senario...:O
demi senario ktorg sanggup ketepikan HP7 n transformers tau...ktorg sanggup redah apa je cabaran asalkan dapat tengok...kira macam dasat punya fanatik la...pemulaaan ktorg jatuh cinta dengan senario adalah di saat raya tahun lepas yang time tu senario asam garam keluar wayang...wak lu la...time tu dah tak ada cerita lain nak tengok dah....so disebabkan hati semua dah tergedik-gedik berkeinginan tinggi untuk tengok wayang jugak...ktorg gagah kan diri tengok senario time tu...

memang sangat tragis memikirkan peristiwa hitam tersebut...wayang memang penuh la...ramai orang...ktorg pun redha je bila terjebak dalam kancah tersebut...yang paling tak boleh blah la kan...ktorg TAK GELAK langsung-langsung...orang lain tu ada jugak gelak...ada tu sampai guling-guling bawah kerusi gelak...ktorg berenam nie tak tahu la terencat ke...putus urat gelak ke...blurr ke...tapi sikit pun tak gelak...macam tengok filem hantu pulak rasa...seram je bila orang lain gelak...ktorg senyap cam kat bilik mayat..."seram nieh" bak kata ady putra dalam kl gengster...

so sampai sekarang ktorg memang tobat la bila cakap pasal cerita senario...maybe lawak diorg terlalu high standart sampai budak tadika macam ktorg nie tak boleh faham...ktorg redha je la...tapi untuk tengok lagi lepas nie...TOBAT~ bila ktorg cakap pasal senario...mula la akan merepek seperti comment di atas lepas tu gelak pecah urat perut sorang-sorang...hukhuk~

sanggup tau i dengan ecah mengagahkan diri tangkap gambar dekat poster senario nie khas untuk entry nie...=.="
princess said : ini hanyalah pendapat peribadi i dan kawan-kawan...jangan pulak nak saman i lepas nie...karang mati pulak kena saman 30ribu dengan peminat sebenar kumpulan senario sebab entry atas nie...tak sanggup mak nyahhhh~ awwwww~ (^^,)V

36 tarik rambut rapunzel:

sampankertas said...

hahaha cite senario owg yg urat putus jew blehh gelak khakahakah baca entry rapunzel lagi lawak dari tgok cita senario ahahaha

ika said...

@ sampankertas jum berlayar : haha~ tu la...xpaham la lawak diorg...jenuh pk tp xdapat tangkap...=.=" pasnie nak tgk senario kena putuskan urat~

cunndaa said...

hahahahaaa.....peminat fanatik senario sampai tak tergelak tgk cite tu...
kekekkekeee..
cunndaa mmg TAK minat minat minat langsung...
bek tgk cite laen Dear

teha said...

wah ! minat senario rupe2 nye..

Miz Novexx said...

dulu minat gak Senario, tapi bila dah besar ni kureng sikit... huhu :)

Eyda Dania said...

sye suke lan...hak3..wahid pn ok..sebab slalu jmpe kt jom heboh...hak3..

ZouL said...

hehe,Senario ye...lama tak tgk citer senario kat tv,ntah ade lg ke ntah tak.tapi filem diorang sumer ZouL tgk la.yg kt tv je tak sebab tak berkesempatan.cewaah.yg filerm baru tu je belum tgk lagi..cadang nak download aje hehehehe..

cik pha said...

aku suka senario..dari kecik sampai lah besau..bezz nk2lak taim pemes diorang..

alif haris said...

hahahahah !
tu la ika budak2 kecik lg .. ta fhm lawak dorag :D hehehe
pdn muke tak gelak .. ~

syaz@rozelt said...

ika x bes ke cite nie??hhuu..'kawan' syaz asyik ajak tengok cite nie ja..tp cm mls..hehe

Gua Tertidur said...

har har har! tapi skang senario dah slow la..gua sedih je..

aisyah. said...

HAHAHA. tiba2 hari ni aku bukak blog ko kan...dah majuuuuuuu....dah cantik...dah comel..kiut miut......

bab SENARIO tu, i no comment la ye. yg penting muka i ada dlm post u. auwww.....hahaha.

HIDUP AZLEE! *tiba2

Shawn Razaleigh said...

hahahah

kesiandia org dow

qyrul nysa said...

ika : aku stuju ngan ecah . mmg blog ko dah comel . haha . entry kali niy mmg TERBAIKK !! senario tu . woyttt2~~ y penting aku la pengomen pertama post ko kat fb tu . rase tempias kefemesan senario jap . haha .

ika said...

@ cunndaa : tau xpe...memang xkelakar la...tah hape2 je...=.=" jenuh la nak tggu cte tu habis...ish2...

ika said...

@ teha : adek! :( kak ika xmnt la...xmnt lgsung2...nek gler nak tggu cte nie habis dear~

ika said...

@ MN : haha...dulu okeep la senario nie...skang nie cm hampeh je...=.=" bukan mngutuk...tp mengata sket je...

ika said...

@ eyda dania : alaaa...sy xsuka pun...=.=" cmne? jmpa tepi jalan pun buat xtau je leh? :P

ika said...

@ zoul : zoul! xyah la tgk dah senario nie...dulu2 tu okeep la...skang nie semua cam hampeh je...xyah bzir la...zoul donlod je nnt...pastu bg ika link...:P hehe...

ika said...

@ cik pha : alaaa...ika xsuka la...dulu je best...yg skang cm hampeh ade la...btul ke suka nie? =.=" ke perli je...hurmmm~

ika said...

@ alif haris : alaaa...pastu nak wat cmne? xpaham la alif...len kali nak tgk senario nak ajak alif la...alif kan org tua...msti faham punya...:P hehe...

ika said...

@ syaz sayang : alaaa...xyah la tgk...bek g tgk cte omputih...berbaloi sket syaz...nnt bosan je dlm wayang dgn "kwn" tu...hehe...:)

ika said...

@ gua tertidur yang dah tdur sebulan dalam bulan posa : heeekkkk~ ye2...skang senario cam ngeks je...plish la...lawak xkesan dah...=.="

ika said...

@ ecah orang yg ada dalam gambar entry nie : hehehe...dah kiut dah...smgt je aku berblogger skang nie...:D hidup AZLEECAH!!! *xley blah* hukhuk~

ika said...

@ shawn razaleigh : hehehe...termengumpat plaks...:P hehe...jgn gtau diorg...syuuuu~

ika said...

@ toney pengomen pertama fb aku : hahaha...xley blah kan? aku smgt waja tau buat sal entry nie...seb bek de picture ngn ecah tu...hehe...thnxs2...:D nnt singgah slalo...

alif haris said...

hahaha klu cmtu alif sorag je la gelak ..
tak kuasa alif nk terangkan lawak tu balik hahahaha :D

ika said...

@ alif haris : xci la...ika nak gelak gak...:O penat ika bayar tiket tp cam tgk cte hantu lak...diam je...haha...

Mr.B[e]ave[R] said...

wah,peminat tegar senario dah nih

Gua Tertidur said...

tp gua rasa skang yg hit zizan :) gua mengalami kekejangan bahagian bawah bile tgk zizan :)

ika said...

@ mr.b(e)ave(R) : tak minat langsung...giler2 xminat...=.=" sila baca entry dengan penuh tawaduk'...

ika said...

@ gua tertidur : memang la...zizan n johan je memang kelakar nak mampus...amboiii~ tang mana la yang kejang tu kan? kan?? =.="

aswadz said...

aku tgk HP7 ngan kenderaan berubah bentuk aka transformer. ops pocot, pk 24 kali pun belum tentu nak tgk kat wayang. kalo org belanja, mungkin akan dipertimbangkan...

ika said...

@ aswadz : xpayah tengok la senario nie...pk sekali pun cukup dah...=.=" mmg xPERLU tengok la...xlawak langsung...bek paksa kawan blnja benda lain...

Gua Tertidur said...

hahaha..tang urat ketawa la awek..hahaha..kejang habess!

ika said...

@ gua tertidur : haaa...haaa...strt dah merapu die tu!! heeee~ :O