Friday, July 8, 2011

membawa diri

waahhh...tajuk ada macam tragis sangat tak? :P just a simple entry i nak buat di kala matahari menegak ke langit dunia nie...nak bagitau semua yang i menyepi sekejap ye...sekejap je...jangan la rindu-rindu ek...plish2... :P nak pergi holiday...setelah penat lelah bekerja...nak jugak berehat melapangkan minda...bak kata johan ye "insan yang cemerlang datangnya dari akal ye...hati yang bersih...ye...dan jiwa yang tenang"...maka untuk menjadi insan yang cemerlang...i decide untuk berholiday...so tata semua...muahhhxxss~ *kish*

cuba teka kat mana ye...kalau tahu jum join rapunzel bercuti...:D
nanti balik i BW balik n balas comment n terjah blog korang-korang yang sudi datang blog rapunzel diaries nie...i tinggalkan korang dengan lagu nie ye...lagu yang sangat bermakna...~.~

10 tarik rambut rapunzel:

laskar pelangi said...

wah! selamat berholiday cik rapunzel kiut miut ;)

jaga diri.beli ole ole untuk pelangi sekali eh....hehe

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nak ikut ikuttt

alif haris said...

laaaah .. pergi membawa diri jugak mcm alif .. haha ..

selamat bercuti ye ika :)
nnt belikan alif ole-ole :)

Miz Novexx said...

nak ikut, tak kira laa.... cepat, book tempat satu... hahah
hepi holiday yup!!! (^_^)V

cT_nuRizZaTi said...

pergi la ika..............pergi la kau tiggal aku....pergi..!!!( smbil terjelepuk ke dinding) tsk....tsk....tsk....=P

nasyitahahmadzaini said...

wahh!!nk g holiday la die!!jg dri!!:)

Gua Tertidur said...

nk ole2 bole? hehehe

ika said...

semua yg disygi : alaaaa...:( xdpt nk beli ole2...isk2...sedeyyy~ sorry ek kkwn...huaaaaaaa~

stellaizz said...

wahh best2 cuti2 bersih :)

ika said...

@ stellaizz : cuti2 bersih dah jadi kotor la...=.="