Thursday, August 11, 2011

gendang gendut tali kecapi

semperna dengan bulan mulia RAMADHAN nie...i dengan penuh tawaduk' dan merendah diri menaip entry ini dengan harapan ada orang yang baca dan ada orang yang tak melepaskan peluang hangat yang bakal i story mory pada korang semua...kali nie entry yang bertenang je...tak de marah-marah atau terlebey emosi macam entry yang lepas-lepas...akibat entry yang lepas ramai beranggapan rapunzel itu garang dan emo lebey...ohhh noooo!! rapunzel itu adalah lemah lembut lagi comel malahan baik hati arakian hidupnya terlalu baik hingga kadang-kadang pijak gajah pun gajah tak mati tapi dia yang mati...jadi jangan tertipu dengan entry-entry garang sebelum nie...

entry kali nie khas sikit ye...sila baca hingga akhir hayat kerana tiada lagi talian hayat di akhir entry yang ada hanyalah nombor telefon yang perlu di dail sebelum tawaran tamat...i nak buat promotion raya ye...i ada jual kain baju kebaya n kain baju kurung moden n baju kebaya siap...semua CANTEK lagi MENARIK lagi DE BOMB! korang boleh la nak tengok-tengok k...macam gambar bawah nie...^^,



RM 150

RM 130
tengok...kan i dah cakap...baju-baju i jual semua cun-cun termasuklah model die...model die pun cun comel jugak...harap jangan muntah sangat masa baca sebab nanti batal puasa korang i tak nak bertanggungjawab...ditegaskan disini...i hanya menjual baju tetapi bukan model...tiada promosi seperti 

  • beli sebijik baju maka percuma seorang model...
  • beli sebuah baju maka percuma tangkap gambar dengan model...
  • beli sekaki baju maka percuma tandatangan dari model...
  • beli sebatang baju maka percuma menjadi boyfriend kepada model...
semua diatas tidak ditawarkan...yang ada hanya.
  • siapa cepat beli maka dia dapat setingkat baju...
  • siapa cepat beli maka berpeluang memperagakan baju ini dihari raya nanti...
  • siapa cepat beli maka i sayang dia lebey...^^,
untuk lelaki yang baca boleh beli untuk korang punya awekssss, mama, nenek, jiran, kawan sekolah, kawan kerja, musuh*tanda mintak maaf* dan sapa-sapalah...untuk gugurl yang baca pulak beli untuk korang sendirilah...kalau korang tak nak bayar,korang bagi je link blog nie pada sayang korang dengan harapan sayang korang belikan la kan *sila buat muka sekupang semasa memberi link ini*...

sapa-sapa yang alert dengan blog rapunzel diaries nie mesti akan nampak button "rapunzel secret" kat sidebar sebelah nie...tapi sapa yang lalalala~ je dengan blog nie mesti tak pernah amik peduli dengan button tersebut *muka penuh keciwa*...sila la tekat button tersebut ye...ada rahsia kat situ *budjet orang nak tau rahsia kau la?*...semua maklumat lanjut ada kat link tu...click je...tak kena bayar pun...:) hantar je komen kat bawah nie kalau ada apa-apa nak soal siasat...

princess said : gendang gendut tali kecapi,
                      sudah baca harap beli...:P
                      (ada kaitan dengan tajuk entry kan? kan?)

42 tarik rambut rapunzel:

Eyda Dania said...

beli sebijik baju..free seowg model..nk beli model die la..leh wt bibik kt umh..hak2..

teha said...

hah ! cun laa sis !

ika said...

@ eyda dania : hahaha~ xci2...xde free macam tu...:P cepat beli tau!

ika said...

@ teha : hehe...teha beli la satu...then jadi cun jugak...haha~ :P

hyz said...

wahhhh gaya ala2 model....... kalah tyra bank...

Gua Tertidur said...

ahahaha..gua tak pakai baju nihh ah rapunzel awekku..gua taknak beli!

b0an said...

nk bli model die bleh x?hahaha

laskar pelangi said...

wah wah!! model cun:)

cik ungu said...

walaweehhh...!!!


nak hire model percuma tak?


aghhh!!

alif haris said...

alif nk beli model die ..har har har :D

qyrul nysa said...

utk aku ad diskaun x ?

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

rara pinkmafia said...

wahhhh model kebaya.cantek lah dik.tp tak gaji ag =)

syaz@rozelt said...

chanteq la model kebaya ijau n pink tu..hihi

dh tengok 'rapunzel secret' tu..rambang mate~ semua chanteq2~hehe

ika said...

@ hyz : hehe...tyra bank tu anak murid ika tu...die pun bljar dr ika...:P

ika said...

@ gua tertidur slma sebulan : alaaaa...beli kat awek len la...rapunzel x jelez...sumpah! :P

ika said...

@ boan : alaaa...yg tu x jual lagi la...mahal tau yg tu...hehe...^^, beli la sebijik...

ika said...

@ laskar pelangi : hahhaa...:) thnxs2...baju pun cun jugak pelangi...mai la beli...mai la...^^,

ika said...

@ cik ungu : alaaaa...nak hire model pun kena bayar gak la...murah je...seribu...:P hehe...

ika said...

@ alif haris : alifff...model tu x jual la...die xcukup umur lagi...hehe...beli la baju...=.=" hukhuk~

ika said...

@ toney syg : hehe...tuk ko konfem de diskaun la~ dalam RM 300 je...hehe...harga kekwn "special" sket...:P

ika said...

@ L : =.=" kan dah highlight kat situ rapunzel baik hati malahan lemah lembut tinggi budi pekerti...=.=" uhuk...uhukkk...

ika said...

@ rarapink : alaaa kak rara...:( nnt gaji mai la beli ek...hehe...^^, kak rara konfem makin cun kalau pakai...

ika said...

@ syaz@rozelt : hahaha...tgk baju la syg...model tu gila kuasa nak jadi model...haha...pilih ek...bekenan mai habaq cek...^^,

CikFF said...

kelas gitu...kekeke

Shawn Razaleigh said...

dah keliru, nak beli baju ke nak beli model..tolonggg.hahaha

alif haris said...

hahaha ..
ye tunggu cukup umur nt
har har har :D

aiNa yaZiD said...

wah..! Cun la model nih.. (^__^). kelas tau. hehe, eh rapunzel upm juga ? da boleh dating dgn rapuzel nanti..=) hehehe.

Miz Novexx said...

rapunzel, Miz tak pakai kebaya la dear sebab body tak macam semut kerengga... ngeheheh
btw sangat comel laa (^__^)V

Gua Tertidur said...

elehhh..jeles la tuu :D klw gua beli, gua pakai, xke xke pelik? haaaha

pandangkedepan said...

"arakian"...perghh ayat metafora je...ehehe...nak beli tp x nak bg sape2 bleh tak...(jgn imagine gua yg pakai plak)...:P

cT_nuRizZaTi said...

sp yg gendut..??? ika..??? xmungkin...!!! xssuai! sp yg ketuk gendang..??? ika gak kah..?? xmgkin! xkan la dia nk beli gendang...beli bling2 tiga segi je ssuai dgn beliau~ erkkk...???? hahahaha~ amboii2....cute benor model atas 2~ ok...skrang gak jeles sbb gemox n xleh jadi model!!!(bersedia telan pil kurus seratus biji) hahaha~ btw..cik ika, i dah beli baju raya lorr~sorry sejuta lemon ekk syg....huhu~

L said...

gendang gendut tali kecapi kenyang perut senang ht,, hahaha

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

ika said...

@ cikFF : kelas ke gelas? haha...

ika said...

@ shawn razaleigh : haha...pk dulu la cmtu...dapat jawapan kontek rapunzel lik...:P

ika said...

@ alif haris : lambat g tau cukup umur...dalam 5,6 tahun lagi...haha....:P

ika said...

@ aina yazid : hehe...model syiok sendrik macam tu la...:P haha...okeep2...roger je nnt...pastu kte lepak k...^^,

ika said...

@ MN : alaaa...xpe...pakai hat yg rapunzel punye konfem jadi kerengge...dasat tau kebaya nie...leh wat magik...:P hehe...thnxs k...^^,

ika said...

@ gua tertidur : laaa...kalau gua nak pakai pun leh je...nampak cuweeett je...haha...

ika said...

@ pandangkedepan : xpe2...lu leh pakai sndrik la...tapi pas lu pakai make sure lu jalan ke belakang...tak la org len pelek...:P

ika said...

@ zati sayang : alaaaaaaa~ gendang gendut tul la zati nie! sampai hati dah beli baju raya tempat len...penat i promote2 dekat u! nie balasannye? *gedix*...hehe...jgn la telan pil tu syg...g jumpa dR Rozmey je...selesai masalah...:P

ika said...

@ L : tapi hati tarak senang lorhh~ tarak sapa mau beli nie kebaya...=.="