Thursday, August 4, 2011

kau memang brengsek!

disebabkan entry nie di taip dalam keadaan emo kemain sehingga menegangkan urat-urat pankreas i...penggunaan "i u" akan ditukarkan kepada "aku kau"...memang tak ada masa dah nak berlembut-lembut dengan kau! no time okeep?? 

pasal kau la...aku tak boleh nak berblog walking sambil meneruskan niat suci aku untuk menjadi stalker terhebat masa kini...pasal kau la...aku tak boleh nak lepak lama-lama dekat fesbok aku yang ada 7 juta orang menanti balasan comment *ini hanya propa*...pasal kau la...aku tak boleh nak menatap youtube lama-lama sambil gelak golek-golek tengok johan n zizan...pasal kau la...niat aku untuk update entry-entry suci berbaur insaf tak dapat diteruskan...pasal kau la...bila orang "hye" aku kat chatbox ajak sembang-sembang tak sempat dilayan *ini ayat hyeperbolakeranjang*...pasal kau la!!! kau! kau!

aku akan make sure kau akan di pos ke planet pluto secepat mungkin...aku akan make sure SUPERMAK tolong aku selesaikan masalah yang kau bawak dalam hidup aku nie! kau tunggu la SUPERMAK datang nanti...aku tak la kejam sangat sampai nak membunuh kau...nampak tak masih kelihatan hati yang suci sukar dicari dalam diri aku? nampak? aku akan amik kau bila raya menjelang nanti...aku tahu, kau mesti nak beraya dengan mummy daddy kau kan? kau jangan la cakap aku kejam! jangan~ aku tak sanggup nak dengar sebab aku rasa kau lagi kejam! kau kejam sebab tegar je main cak kun cak dengan aku di saat aku tak rela nak main permainan tersebut dengan kau...aku tau sekarang kau tengah buat muka budjet comel untuk mengelakkan aku hantar kau ke pluto...tapi aku tak nampak kecomelan kau pun...aku nampak kau hitam je adalah...mata kau tak bersinar macam mata galak aku pun...kau tak kan boleh kalahkan aku...buwekkkk~

nyah kau dari meja laptop nie wahai si tikus brengsek tak tahu malu!! bape kali aku nak kena jerit macam orang meroyan bahawasanye aku memang tak nak main polis entry dengan kau? bape kali??? tolong la jangan menganggu aku dah!! cis bedebah! 

hasil lukisan rapunzel yg tak seberapa...terlalu emo sampai tikus pun nampak macam ikan...apakah?
princess said : sorry tau kalau i tak balas kunjungan n tak chat-chat dengan korang...si brengsek nie la kacau i...i hilang fokus sebab terlalu terkejut ketakutan dengan si brengsek yang asyik intai-intai atas meja nie...tau la muka i iras macam nora danish...tak payah la nak intai-intai!! heh!!!! ~.~

37 tarik rambut rapunzel:

Gua Tertidur said...

har har har! gua tlg gelak jela..igt kn serious sgt...

sampankertas said...

hahaha.....ingat sampan ja x reti nak lukis rupa2nya rapunzel pun 2*5 ja agagagaga....uhhhh blehh pecah perut tgok lukisan nihh

aiNa yaZiD said...

rapunzel..! hahaha..boleh masuk maharaja lawak ni. (^_^)

laskar pelangi said...

ahaks! patut pun lama tak nampak rapunzel on9:)

dear,salam ramadhan!

H.J said...

saje je tu nak bergurau manja bulan pose ni..hehe

Laila Majid said...

hahahahaha :D

qyrul nysa said...

hahaahaha . tikus ? jap2 . aku nak gelak lagi . hahahahaa . aku ingat kan ko tujukan kat spe la . aku dh pk lain . hahahaha . ika2 , tikus tu comel . mcm muke kamu pon ad . -_-"

syaz@rozelt said...

hhaa..kelakar je..tp besar benar si brengsett tu??haha..ngeri btol~

Eyda Dania said...

eh!!tkut tikus ke..sme r kite ni..

alif haris said...

hahahahahha ..
buang la brengsek tu :D

ika said...

@ gua tertidur : alaaaa...tlg gelak je ke? pnt mintak tolong gua je...:( xci la...nnt gua gak yg tercarik2 rapunzel...:P

ika said...

@ sampankertas : laaa...kira cntek la lukisan ika tu...ada KESENIAN dia tersendiri tu...sampan nie...hehe~ :P

ika said...

@ aina_yazid : heh...jgn2...nnt kalah pulak sepah n jozan tu...xnak la menutup periuk nasi org len...:P

ika said...

@ laskar pelangi : hehe...:) tu la pasal...si brengsek tu dok kacau2...mnguji keimanan dan ketabahan tul la...^^, salam ramadhan too dear~

ika said...

@ H.J : heeeee...gurau2 pun jgn la intai2...nak mintak sign la tu...ish2...tikus2...:O

ika said...

@ laila majid : hehehehe...:)

ika said...

@ toney sayang : alaaaa...tikus tu la yg jahat!! aku nak on9 pun xleh...perbualan kat FB pun asyik tertggal je...:( tikus comel cam kamu...rapunzel comel mcm aku...hehe...

ika said...

@ syaz@rozelt : kecik je senanye...tp sangat lincah ye...kesana kemari mencurik perhatian ika danish...heee...:O

ika said...

@ eyda dania : mesti la...tikus itu kecik,kecik dan hitam,,,sngt menjengkelkan...=.=

ika said...

@ alif haris : tulung la...:( takut gler kot...nak on9 pun xleh...heh...

Shawn Razaleigh said...

goreng buek juadah buko poso ok gak tu

cT_nuRizZaTi said...

alah~layan la jap beliau cak kun cak dgn ko....ntah2 beliau nmpak muka ko macam jerry bukn nora danish, sbb 2 dok cak kun cak~hahahahahah~

ZouL said...

hahahaha..takot tikus rupanya.patot lama tak nmpk.hahahah

syafiqakarim said...

hahah padan muka..
pasang perangkap la.haha

alif haris said...

hahahaha ..
minta tolong banglaboi :D

ika said...

@ shawn razaleigh : bagus tu...nak carik resepi kat pak cik google la...msti de yg sedap...=.="

ika said...

@ zati sayang : alaaaa..bukan ke macam nora danish?? die siap bawak kertas kosong nak sruh aku sign weyh~ terharu aku tgk beliau...

ika said...

@ zoul : zoul la nie xnak tulun ika tgkap brengsek tu!! :( huaaa...

ika said...

@ syafiqakarim : dah pasang dah...tapi apakan daya...sket pun xmenjejaskan tahap kelincahan beliau...

ika said...

@ alif haris : banglaboi pun penakut jugak...=.=" hekkk~

Gua Tertidur said...

hahaha..yela, baru nk tolong dah ramai tolong..gua tolong gelak je la :D

aswadz said...

tikus ke tetikus?

ika said...

@ gua tertidur : haha...xbek tau...len kali nak mintak gua je la tolong...:P

ika said...

@ aswadz : jawapannye...lelikus~ sekian...

Gua Tertidur said...

no problem...UPAH! hahahaa

ika said...

@ gua tertidur : upah jadi balak rapunzel?? amboiii...kena upah2 bagai...cancel la...:P

Gua Tertidur said...

boleh2 :D jom jom :P kne upah la!