Wednesday, August 24, 2011

tanpa suara #2






"demmmm~ seumur hidup tak pernah berjaya buat mende nie!!!"

p/s : sila ucap tahniah sebab bijak sangat!

44 tarik rambut rapunzel:

H.J said...

tahniah cik rapunzel,,aha.ni yang level satu ke??haha

ps : tak de buah hati la..saje buat kontroversi..haha

ika said...

@ H.J : haha...bukan takat level 1...rasenye yg xde level pun blum tentu boleh buat...=.="
psttt~~ hooo...engtkan dah ade...huhu~

CikFF said...

ske men sudoku..! :D

ika said...

@ cikFF : sila ajar nnt~ =.="

ChaCha said...

suka buat..hehe..tp xde ms..huhuh

Eyda Dania said...

sng je r men sudoku...suke2...hehehe

alif haris said...

hahahahahah ! :D
* alif gelakkan jew tp alif pn tak pernah nk cuba buat mnde ni :D

ika said...

@ chacha : ika ada banyak masa...tapi memandang sepi sudoku tersebut...hukhuk~

ika said...

@ eyda dania : huaaaa~ xsuka...xsuka! susah la...

ika said...

@ alif haris : cuba try...mesti alif akan jd mcm ika...GIVE UP~ =.="

sampankertas said...

elehh benda nihh pejam mata pun bolehh buat hhaaha cian rapunzel tak leh buat hahah

b0an said...

level bape nie ika?xkan level 1 pon xleh wat?hehe

aiNa yaZiD said...

suka main sudoku...dalam handphone..=). hehehe..

cik pha said...

owh sudoku aku suka main benda alhh ni besst woo

saya_arief said...

waa..sudoku..
lame dah xbuat..
:D

nasyitahahmadzaini said...

sonok la maen die....sampai hayal kadang2 ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah main menda ni..
Apapun..Tahniah ye.. ;)

cha zainol said...

aku suka. siap kat hp ada. xcukup buku. tapi bile yang susah merangkak jugak lah aku.

Gua Tertidur said...

bukan sombong..tapi gua penat sket..biasalah..puasa kn :D hahahaha..rapunzel kne blaja ngan gua ni mcm ne nk main sudoku ni..haha..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

suka giler main sudoku nie.. best2.. kalo duk dlm lrt..ondway nk g keje tu.. memang benda ni laa yg aku duk perah otak..haha

FaRaH_eEiN92 said...

hehehe...best an men sudoku nie,,,

cart kartika said...

samala.. xpenah pndai2 nak buat.. haish~

ika said...

@ sampankertas : amboiiii~ belagak ek?? xpe2...ika belajar buat dlu...t kte lawan k? grrr~ huhu...

ika said...

@ boan : xtahu la...level 0 pun ika xleh buat...penat pk...=.=" bijak kan? kan?

ika said...

@ aina yazid : hoooo~ xkan ada sudoku dlm phone ika...XKAN ADE~ hurmmm~

ika said...

cik pha : ye ek? asal rse cm tensen je? berasap je otak...

ika said...

@ saya_arief : xpayah buat la...=.=" bikin penin kepala hotak je rsenye...

ika said...

@ nasyitah : huh? ye ke? asal xpenah merasai keseronokkan mende nie ek? kenapa? kenapa? =.="

ika said...

@ lily @ mummyQistina : thnxs la...haha...tahniah kan? :P

ika said...

@ cha zainol : amboiii~ obsesnye...yg senang pun cik rapunzel terhengeh2...yg susah mungkin smpai kiamat xkan siap...

ika said...

@ gua tertidur : hooo...alaa~ lme dah x merepek meraban dengan gua...:( hah? gua pun terrer gak? segan la cmnie...

ika said...

@ C.M.A @ CikMoonAdnan : ye ek? bgus la...xde membazir masa kan? tp susah la mende nie...=.="

ika said...

@ FaRah_eEIN92 : tak best la...tak best...huaaa~ tak best jugak!

ika said...

@ cart kartika : tu la...bgus2...akhirnya ade jugak org macam ika...hehe...nme pun sme...bgus! :D

ZouL said...

hahaha..tahniah sebab berjaya buat...dah lama tak sentuh sudoku..dulu2 rajin la beli..ade 3 4 buah buku gak lah..tu tak termasuk yg kt paper NST lg hehe

cik bulan said...

dulu masa sekolah berebut2 nak main ni..:D

SKg main lam enset jep

Gua Tertidur said...

gua terer tahap gaban..hahahaha...gua settle tu seminit je :P

Syafiq said...

hehe..adik ak sekolah rendah pun terer men bende ni..^^

ika said...

@ zoul : ika baru berjaya buat 3 sepanjang hidup ini...huhu~ :P hooo...zoul obses nie...nnt ika blnje satu buku...:D

ika said...

@ cik bulan : hooo...nnt leh lawan ngn rapunzel...KONFEM rapunzel kalah...sekian ~

ika said...

@ gua tertidur selama sebulan : haha...belagak gler! xpe2...nnt kite lwan k? ika dah belajar sket2...

ika said...

@ syafiq : amboooiii~ nak kate aku ngeks lettew~ aku bg amukan serigala kang...

b0an said...

a ah..bjak la sgt..hehe

ika said...

@ boan : haha...bijak la sket2...:P