Tuesday, September 13, 2011

500 dan siaran ini terhenti seketika

tahniah! tahniah kepada blog rapunzel diaries sebab dah capai 500 followers...dah setengah ribu dah...semperna setengah ribu nie...i nak sembelih semut meraikan followers ke 500~ kalau 1000 nanti baru sembelih belalang...pastu makin banyak followers baru la makin besar haiwan  yang bakal TERkorban...budjet tak cukup kena la start sembelih yang kecik-kecik dulu...followers ke 500 adalahhhhh~ 

iela awr
tapi malang sangat sebab bila carik-carik blog beliau yang awwwrrrr sangat tu tak dapat dikesan...sorry ye iela...rapunzel tak boleh nak link kan blog ini ke blog awrrrr awak tu...dah berpeluh-peluh carik dan hampir pitam....tapi tak jumpa...=.=" *hyperbolabowlingmasuklongkang*

dikesempatan ini...i nak ucap thnxs la pada korang yang selalo singgah kat blog i yang i rasa comel sangat nie...kalau tak jergah sehari boleh mengalami kejang otot tahap kritikal...masa entry nie diterbitkan...i dah pun ada kat kelas sambil tersenguk-senguk tahan ngantuk untuk sem baru tahun 3 nie...ehhh...jangan anggap i tua sangat sebab dah tahun 3 kat U ye...i muda remaja lagi...

so...maybe lepas nie tak dapat la dah nak merempit kat setiap blog macam selalo...kalau ada masa i BW la korang yang ku cintai dan ku sayangi...tapi kena tengok keadaan kat sana dulu *cehh budjet Universiti duduk kat somalia sampai tak ada line internet langsung*...kalau line okeep...i aktif la...kalau tak sorry ye...jangan lupa blog nie tau...ingat sampai bila-bila adek nora danish yang comel macam fasha sandha...haha...

heart u'olls
&
with love from budak-tahun-3-budjet-busy-padahal-tiap-sem-busy-tengok-cerita-korea-je....^_^

princess said : gua...sampan...boan...jangan menangis sangat kalau rapunzel dah tak  
                      aktif...huhu~    <3 tata~

9 tarik rambut rapunzel:

teha said...

wah2 ! congrats sis ! :) dh smpi 500 lebih

H.J said...

tahniah woo..dah makin ramai dah tu flower dia..ehe

sampankertas said...

nak menagis jugakk.......

cik sakdi said...

hahaha ayat last tu same la kite, hahaha

A-Chik said...

semakin maju blog rapunzel..hepi blogging..hehe

ishiko said...

congrates ^^

Gua Tertidur said...

ape ada lah semelih semut =.="
jgn lupe gua pon ada menyumbang..

alif haris said...

ku pasti merinduimu... aiceceh .. hahaha

AinsHa=( said...

wah,tahniah kak...