Tuesday, September 20, 2011

after a few years

kalau dulu muka ada macam nerd...ada macam suci sekeping hati di bawa berlari...ada macam korean look...chinese look...omputih look...after a few years...i tak tau la ada lagi ke tak muka-muka zaman kanak-kanak tersebut...dulu my mom cakap muka i macam omputih...rambut perang...tapi sekarang setelah membelek-belek diri selama 30 minit depan cermin...sehelai rambut pun tak ada warna perang...muka pun dah macam korea   je...tak paham kenapa tiba-tiba muka jadi korea...padahal dulu omputih *ini adalah dusta*...=.=" mungkin muka pun berubah mengikut peredaran zaman kotttttt~ tah la...*waahhh dah macam pendahuluan karangan yang dapat A1 time spm dulu la beb*

camtu la bila jumpa balik time reunion dulu...dulu budak lelaki kecik-kecik, pendek-pendek senang je nak ketuk-ketuk kepala benam dalam tanah...tapi sekarang mak kau~!! tinggi giler la diorang...bila diri dengan diorang macam rasa jadi TITI KLCC je n diorang tu pulak KLCC versi tinggi galah...i syak masa kecik-kecik dulu akibat mengalami tekanan jiwa tahap dewa...diorang start amik calcium satu kontena lori untuk kalahkan ketinggian budak pompuan...dan hasilnya hari nie tinggi kemain! cis~ i dah agak dah nie rahsia diorg! 0.0

zaman muda-mudi dulu...ce teka...ce teka i yang mana~ :D

psss : budak lelaki kecik-kecik je...=.=




zaman sudah tua...jejaka-jejaka sudah tinggi n tough...*tough ke? errrkkk~*

zaman sekolah dulu time rehat selalo main sep tiang n polis entry...ikut musim main benda nie semua...ada satu musim tu main lompat tikus...waahhh...kemain lompat tinggi-tinggi nak tunjuk terrer masing-masing...dulu i pakai skirt pergi sekolah..tak tahu la nampak apa benda time lompat tinggi-tinggi tu kan...tah-tah budak lelaki intai-intai tepuk tangan je dari jauh...heehhh~ ~.~ huh...really miss dat moment la...sekarang nie if i ajak budak reunion nie main sep tiang, polis entry n lompat tikus...mau la kena luku kepala dengan kepala lutut...tak mature la kata kan...padahal dalam hati masing-masing mesti rindu kan permainan masa sekolah dulu~~????? :D 



nampak tak i yang hujung sekali tu? baju biru...macam dah kecik sangat je sorang2 kat hujung...=.="

mentang-mentang la i kecik kan? dak laki siap nak ketuk-ketuk kepala i n buat peace lagi~ *cis~*


 princess said : we can't turn around time that already gone..:'( how sad rite?

9 tarik rambut rapunzel:

Eyda Dania said...

mse kecik2 mmg r...skrng da bsar..lgi comeyy..btw..xleh teka r mne 1 ika..pic kcik sgt..xleh zoom ke..hehehe

cart kartika said...

nice..sronok ble dpt jpe blik kwn2 lme mse kcik2..^^

alif haris said...

zmn kecik2 memang best :)
rindu zmn tu .. wuu

aiNa yaZiD said...

alah2..mana ika ni..huhuhu..tak cam la zaman kecik2. ika~! aiNa tak jumpa ika dalam fb. search me pls. aina yazid.

syaz@rozelt said...

bestnye pegi reunion..thn nie x bkesempatan sbb balek kmpg ja..hehe

Elie Lily said...

zaman sekolah mmg kenangan yg tak boleh lupa sampai bila2.. :D

Botak said...

makin tua ye makin berubah., tapi dari omputih ke korea tu drastik sangat perubahan nyer., hahahaha.. :))

Gua Tertidur said...

ada sesiapa boleh ingatkan balik masa zaman sekolah gua? hilang ingatan =.="

cik fatea said...

sekolah lah pling best wlaupon kkdang cm anoying ckit..hehe