Thursday, September 8, 2011

longkang itu tanda menang

i rasa tergedik-gedik sangat tangan nie nak update entry pasal longkang-itu-tanda-kau-menang-main-bowling-budjet-kau-paling-hebat-di-dunia....betul i tak tipu...korang kena la rasa bangga kalau bola bowling yang korang baling tu menuju ke jalan yang benar iaitu longkang kiri dan kanan...lepas baling WAJIB buat muka shazlin zulkifli versi riak bangga takbur gaya mutu keunggulan...kalau orang lain rasa bila jatuhkan pin tu adalah terbaik...iye...kita yang jenis NOOB baling bola bowling satu pun tak tumbang harus bangga! bangga dengan pencapaian sulung tersebut...yeah! MALAYSIA BOLEH! *kaitan?*

gaya shazlin zulkifli sebelum baling bola bowling~ ^^

i sebenarnye tak la bongeks sangat kalau main bowling *ayat tak nak down*...tapi entah apa kejadahnye hari tu semua bola nak masuk longkang...berlumba-lumba nak masuk longkang jugak...padahal ade je bola yang dah straight menuju ke jalan yang benar...tapi macam ada kuasa psiki berlaku then plooopppp~ longkang lagi....itu tak lain lettew...nak sabotaj lettew~ nyampah mak tau nyah! 

ini semua penipuan! penipuan!!!! *cis~*

kalau tengok billboard screen kat atas nie tengok la yang capital "I" itu nombor 2 kan? owwhhh...itu bukan "IKA"...itu adalah sepupu i si zaza gendut...sila jangan gelak sinis sangat sebab i ialah "Z"...iye..."Z" yang dapat 12 markah tu je...tak ke hebat tu? adek i "J" pun up sikit dari i...memang lepas je tengok screen i ambil keputusan balik rumah naik bas akibat malu terlampau...sepupu n siblings i pun menyokong kuat keputusan i supaya berambus dengan kadar segera jangan-pandang-belakang dan melangkah pergi takkan kembali...

last sekali...akibat mendapat kecaman dan kejian terhebat dari sepupu n siblings...sambil kesat air mata i bukak kasut kasi kat anak buah i yang umur 8 tahun main bagi pihak i T.T...first dia baling tu strike kottttttt

kbai...*malu nak taip lagi*

happy sangat MENANGung kekalahan...

yang belakang sekali la yang ganti tempat aunty dia main...alaaa...nasib je die strike hari tu...lalalalal~

princess said : alif sila jangan gelak sangat baca entry nie! kasi penyapu jap g kalau dok "kikiki" mengenangkan nasib rapunzel...:O

28 tarik rambut rapunzel:

cik ungu said...

patutnye motor tu buat double-decker. baru leh nasik ramai lagik.

hyz said...

terernyer dpt 12 markah JE

cik bulan said...

ahaha...apesal gmba pes tu lentok smacam akak..:P...ahahaha

gmba seken mengingatkan aku kpd nenek aku masa muda2 dulu..hahahahaha..:P

Eyda Dania said...

amboi..trlampau byk penumpang 2..hak3..kelasnye jah..eyda..xreti lngsung men bowling tw..

Aku Si Pujangga said...

haha.. Xpe practse mke prfect..

b0an said...

haha..12 jew?hahahahaa

amranaiman said...

haha men betul2 la :P

syrupmasin said...

err..jujur nih aku ta reti maen bowling :D

chemay said...

hebattttt
:)

teha said...

hahaha ! betol2.. :)

alif haris said...

har har har har !
TERgelak jugak .. :D

mcm indon je naik motor ramai2 hahaa

Gua Tertidur said...

har har har! asal ade longkang je mesti masuk..hahahaha..

ZouL said...

hahaha..naik motor ramai2.kene saman baru tau.dng helmet tak de hahaha..

ika said...

@ cik ungu : tahun nie tak cukup budjet la...next year ka beli double dacker...xpun beli kapal terbang terus...bawak satu kampung...

ika said...

@ hyz : terrer sangat kan? sampai x lalu nak tgk markah sendrik...=.="

ika said...

@ cik bulan : tu la style namenye adek ku...pas tgkap gambar je tengkuk patah terus n kena saman...=.=

ika said...

@ eyda dania : bukankah level kita sama je coz ika baling pun ke longkang jugak...heeee~

ika said...

@ aku si pujangga : okeep...nanti praktis masuk line orang sebelah plak...baru la terrer namanye~ :P haha...

ika said...

@ boan : amboiii boan~ kemain gelak ye? nak kene ketuk dengan gitar kat tangan boan tu? nak? grrr~

ika said...

@ amranaiman : main betul2 la tu masuk longkang....men tipu2 bola kebelakang...hehe...:P

ika said...

@ syrupmasin : xpe2...nanti kita join pertubuhan blogger "kami tak reti main bowling...kau kisah apa?" okeep?

ika said...

@ chemay : cooolllllllll~ :P

ika said...

@ teha : hehehe...:)

ika said...

@ alif haris : haaa...haa....kan dah pesan jangan gelak! nak kene ekkk?
alaaaa...ika nak buat style bangla...awat jadi indon lak! cis~

ika said...

@ gua tertidur : haha...macam tu la teorinye bila ika main bowling...:P

ika said...

@ zoul : tak pe la kalau kena saman pun, zoul kan boleh tolong bayar pakai duit nuffnang...:P haha...

Gua Tertidur said...

huhu..yg motor tu kalau gua nk tumpang celah mne leh masuk?

syafiq said...

erm..dpt 12 je ke..kire hebat gak la 2..hehe..