Monday, October 31, 2011

duniaku kelam

i suka sangat pergi tempat-tempat yang ada alam semula jadi nie tau...:D i rasa tenang je...paling suka pantai la...i boleh duduk bertanggak kat tepi pantai selama beberapa jam just untuk tengok laut je...biarlah kulit yang licin gebu putih ini di mamah cahaya matahari, i rela kot...^_^ ow...tapi entry nie tak ada kena mengena dengan pantai pun...saja buat intro lari tajuk...kasi nampak panjang entry...tak la cam loser sangat malas menaip kan...=.=

hari tu *maksud hari tu disini adalah dulu...dah lama...dah dekat sebulan...nie memang treadmark blog nie...keluar entry dah basi-basi...jangan jelez sangat pembaca-pembaca*...i pergi utara tanah air bumi bertuah malaysia terchenta 1 malaysia kata pak lah...dekat 4 hari jugak la menempekkan diri kat sana gara-gara sepupu nak jumpa kekasih hati di UUM...ow...kekasih hati dia adalah seminar bahaya dadah...tah hape je nak kena pergi seminar jauh-jauh semata-mata untuk mendengar ceramah bahaya denggi *tadi rasanye cakap bahaya dadah...tak pa sama je*...tapi i memang suka berjalan-jalan, so i pun melibatkan diri menjadi pelakon tambahan dalam drama arahan sepupu i si zaza...abang i pun ikut jugak si jojet cikgu bio yang ada mental problem akibat terlalu ketagih bermain farmville di FB...

perjumpaan blogger ke 6...diorg nie semua blogger...sila la carik blog diorg...:)
 
tempat yang i nak cakap best pergi adalah gua kelam...:) excited i membuka gps mencari gua kelam sebab signboard menunjukkan tempat tu tersangat la best...signboard punya gambar yang tunjuk la...so dah terpengaruh...cis! dengan ke"excited"an yang ada...ktorg berempat pun pergi la gua kelam...tambahan peserta program pelancongan ke utara berlaku disebabkan kawan abang yang pensyarah dekat UUM agak hencem tu pun nak ikut...so...berempat la pergi...sesat-sesat la jugak sebab yang membaca gps adalah i di mana memang KONFEM akan salah dan tak payah nak berlagak akan betul la...2 jam perjalanan la jugak nak sampai sana...tapi bila dah sampai....CIS! CIS! CIS! ini yang jadi -------->

tak ada elektrik kot...:( tak boleh masuk dalam gua...CIS BEDEBAH! *sila perhatikan ejaan elektrik*
model gua kelam yang cun macam hanis zalikha tapi nama i zulaikha k...:)
zaza yang ada hati nak angkat i padahal i GEMOK kemain...heh...dia nie la pengarah program berjalan ke kedah...
nie la kawan abang tu...pensyarah tuuuu...:O jadi student die leh? ;P

budak budjet paling comel...:P

sooo...pergi berambu-ramba dekat luar-luar kawasan je la...nak masuk "letrik" tak ada...ejaan elekrik pun jadi "letrik" je...memang orang utara mementingkan bahasa ibunda mereka...=.=" kagum seketika...waaa~

princess said : ingatkan time cuti mid sem hari tu nak aktif berblogger tapi nenek sakit teruk pulak n abang kahwin...tak sempat nak membloggerkan diri...nanti ada masa rapunzel drop by kat korg punya blog k...:) sorry sangat tak berblogwalking balik...mish u'olss~ -salam sayang- ^__^  (btw...sila doakan nenek rapunzel cepat sembuh...) :(

3 tarik rambut rapunzel:

Shafiq said...

Bestnya Jejalan Sana..Lama Xpgi Gua Kelam..

Eyda Dania said...

sje xmo ajk eyda kn...majuk r..=.=

aswadz said...

dah lama x gi gua kelam lps meninggalkan unimap. ok lg ke x gua kelam tu? sungai dia makin cetek x? hehehe...