Tuesday, November 8, 2011

aina tagged rapunzel

rasa terharu sebab masih ada sudi menge"tagged" walaupun blog ini sudah hidup segan mati tak mahu...~.~ thnxs kat aina ye...aina merupakan rakan blogger sama U dengan rapunzel...malangnye, sehingga sekarang masih tidak ketemuan...tak faham~ nak kata U nie besar sangat taklah...tapi tidak ketemuan juga...=.= ada sepoloh soalan cepu yang tak berapa cemas untuk dijawab yang aina tanya...so boleh jawab sambil makan kit-kat-yang-dalam-iklan-ada-m.nasir-tapi-tak-nak-mengaku-dia-m.nasir-pastu-melompat-lepas-dapat-kit-kat...

soalan-soalan tak berapa peperiksaan yang ditanya so konfem dapat full marks ialah :

1. anda peminat coklat?
peminat coklat yang diberi oleh peminat misteri atau lebih dikenali secret admirer...barang free siapa tak minat kan?

2. coklat kegemaran anda?
coklat indulgence secret recipe...tengah gila bayang dengan coklat tersebut...meroyan kalau tak makan sekali seminggu...kalau nak tackle i sila la belikan mende nie ye...

3. kereta apa yang menjadi idaman kalbu?
kereta yang dipandu oleh pemandu sambil i mengibaskan rambut di seat penumpang arakian memakai sunglasses hitam besar macam mata belalang...kalau ada pemandu kereta, kereta mr.bean pun menjadi idaman kalbu jiwa jantung...*berlagak MEM besar*

4. kaki shopping atau tidak?
kaki comel macam model korea ada la...

5. pandangan tentang kanta lekap? kalau orang bagi amik tak?
KONFEM ambik...KONFEM! barang free sapa yang tolak sila hantuk kepala ke dinding seratus kali sambil menjerit "ika rapunzel memang comel, cute habis...dia memang comelllll" *saja je nak mention kat sini...tak ada kena mengena pun*

6. antara yana samsudin dengan intan ladyana siapa lagi cun?
apa tanya soalan macam nie aina? jawapannye mestilah NORA DANISH...lepas nora danish adik dia pulak...ika danish...ish3...tanya la soalan yang lebih mencabar seperti bush dengan obama siapa lagi kacak...baru la ika danish perlu bertafakur untuk menentukan jawapannye...=.=

7. kalau jumpa farid kamil depan mata...perasaan anda?
tak ada perasaan sebab takut diana daniella terperasan yang i nak rampas balak dia...oh nooo~!

8. cara anda menangani stress?
berlari sampai rasa hampir koma...makan coklat sampai gigi hitam mengalahkan punggung kuali...pergi tepi pantai melemaskan diri sambil berharap jejaka kacak menyelamatkan diri...

9. suka bercuti?
suka GILA bercuti...sangat suka dan berhajat mengelilingi dunia dengan burung belatuk suatu hari nanti...

10. destinasi pelancongan?
ARAB...pastu KOREA...pastu MELBOURNE...pastu INDIA...pastu semua la...ongkos di tanggung oleh suami...so...bakal suami sila bekerja keras dari sekarang...i mean RITE NOW!

11. kenangan manis n kenangan pahit anda?
as long as i been support by my family and friends...all gonna be sweet...:D kenangan pahit macam tak ada...ehhh...jangan fikir hidup i perfect sangat la...tapi takat nie kenangan pahit hanyalah small a pieces in my life...syuh2 je terus lupa...^_^

sekadar gambar hiasan...
princess said : kalau la soalan exam macam nie kan...jawab sambil makan choki-choki je...aman hidup~

22 tarik rambut rapunzel:

misTeaRed said...

selamat tag and di tagged...hehehe

syaz@rozelt said...

wah semangat nye ika jawab soklan tag ..jwp ngan penoh perasaan tuu..haha

Eyda Dania said...

amboi die..pling tergelak eyda bce...psal farid kamil..xbleh blah r..hahaha..=)

cart kartika said...

wah, ika pn teringin nk g korea.. cewah!! hihi cumil2 la pix ika ni..tiut miut..~

SimplySeoul said...

Korea...me too

cik pha said...

ika danish! aku pun minat coklat tau! HAHHAHA

aiNa yaZiD said...

kahkahkah... hadoi ika~!!
gelak guling2 aiNa baca jawapan ika ni.

tu la, kita ni nama je sama U. tapi tak jumpa2 jugak. haish...~kuciwa~

alif haris said...

amboi2 .. mcm2 possing die tu :D

ika said...

misTeaRed : selamat membaca dan dibaca...:D

ika said...

@ syaz@rozelt : hehe...hidup kena penuh semangat satu malaysia bak kata PM kite...selamat membaca dengan penuh semangat waja dan jitu...

ika said...

@ eyda dania : haha...kalau diana daniella baca mampus blog nie kena saman...:P

ika said...

@ cart kartika : okeep2...nanti kte pegi korea sama-sama! ayuhh~ :D thnxs2...^_^

ika said...

@ simplySeoul : haaa...nie tgk nama dah tau dah mesti la awk tu nak g korea...tak kan nama simplyseoul nak g bosnia plak kan? hehe...:)

ika said...

@ cik pha : nanti kau bagi aku chocolate pastu aku bagi kau balik chocolate yang kau bagi aku tu...*sistem barter*

ika said...

@ aina yazid : alaaa...xpe2...dah ade FB ika tu...so pasnie leh la plan...:) thnxs baca aina...thnxs tagged jugak...^_^

ika said...

@ alif haris : hehe...perasan model memang cmtu...:P

AinsHa=( said...

samalah, cadangnya nak HM kat korea...haha...^^Y

ika said...

@ AinsHa=( : huhu...insyaAllah nnt dpt lah g korea tu...:)

zuramira said...

haha..comel laa akak nih.....:DD

Pondok Usang said...

betul domam korea nii...

faiz said...

nice blog, follow blk jomwayangku.blogspot.com

Miz Novexx said...

Miz x minat bahasa korea la rapunzel, tapi gud luck to you ;)