Sunday, November 6, 2011

banglaboi sudah kahwin

hyep korang...:) rasa makin terharu mengenangkan blog yang tidak lagi aktif seperti dulu...=.=" ade ke patut 3 entry sepanjang bulan oktober? rasa macam nak terjun bangunan sambil menjerit "aku belummmm kawin...abang aku yang sulung dahhhhhh~~" ow...memang tak ada kaitan tak mengupdate blog dengan dia kawin...saja je nak jerit memberitahu si banglaboi sudah kawin...korang kenal lagi ke banglaboi? alaaa...orang yang mengalami masalah mental yang amat ketara tu...i syak dia memang kena di hantar ke tanjung rambutan...tapi disebabkan dah kawin...tak sampai hati nak hantar dia ke pusat bahagia tersebut...=.= kemain tau banglaboi berlagak nak mampus sebab berjaya akad nikah dengan sekali lafaz...siap tunjuk "peace" dengan muka riak takbur lepas akad nikah...padahal sebelum tu macam dah tercekik tulang kerbau je...siap nak muntah bagai-bagai...cis!

yang 26hb 11 tu dekat rumah i ye...di jemput hadir...:D

(sila click untuk mengetahui siapakah dia...yang pasti dia bukan retis popular atau jaguh kampung)

:) sudah sah...

diorg punya warna biru...i punya warna merah...*semua mama dah plan walaupun calon masih menjadi rahsia di taman hati...haha~*

banglaboi dengan kak ami dah kawin minggu lepas...ucapan yang ikhlas sambil menunjukan muka simpati meminta chocolate indulgence secret recipe dari mereka adalah :

ini banglaboi...ow...jgn cerahkan screen laptop anda...dia MEMANG gelap...
hoi banglaboi...sila tampar diri sendiri sepoloh kali untuk menyedari status anda sekarang...selamat menjadi seorang yang buncit dan selamat berbahagia sehingga masuk semula ke tanjung rambutan...jangan lupa bawak orang kalau pergi honeymoon jauh-jauh...orang dengan gendut nak ikut...tapi kalau takat tesco kampar, gopeng, lumut, gua tempurung dan malim nawar...hurmmm~ rentikan la ajak ktorg...

kak ami...:D untung kak ami dapat bercium pp dengan nora danish...ish2...:P
hye kak ami (bercakap bersopan sambil tunduk lemah lembut dengan kakak ipar)...welcome to the circle of our family...:) banglaboi tu ada terkena kejutan eletrik masa kecik-kecik dulu...orang syak sebab tu dia berperangai demikian rupa (tiga suku)...so sila banyak-banyak bersabar...jangan lupa datang UPM berjogging petang-petang...yeahh!

ini sepupu feveret...dia bakal menyusul selepas ini...

one happy family....^__^
jangan tegur kenapa baju i pun giler glemer...i memang poyo...=.="

teknik pencahayaan yang berjaya memutihkan banglaboi...tahniah pada i berjaya memutihkan beliau...
princess said : selamat hari raya aidiladha...ow...ucapan ini pun tiada kaitan dengan entry di atas...sekian~ kbai...=.="

12 tarik rambut rapunzel:

misTeaRed said...

tahniah2...hihi

cT_nuRizZaTi said...

wah!!!dah kwn suda....wish tahniah kat banglaboi ko~hehe

Pondok Usang said...

bestnyee kawen.. =)

ika said...

@ misTeaRed : welcome2...(cakap bagi pihak die)

ika said...

@ zati sayang : next year aku plak beb...jemput dtg lah ek...

ika said...

@ pondok usang : ntah la...saya tak kawen lagi...=.="

purpl3h0lic said...

nak kawen !
haha :D

Eyda Dania said...

eyda excited nk tnggu ika kawen ni..bile ni?...cpt r...mengidam nk mkn nasi mnyak ni..hahaha

ika said...

@ adek toney : amboi2...gatal ek! tunggu kak nissa n abg qayyum tu dulu...hehe...

ika said...

@ eyda dania : hahaha...tggu ika...alamatnye bertahun lagi la...haha...eyda tu lepas dulu baru la ika...:)

alif haris said...

ika nya bile nk kawen ? hehehe

ika said...

@ alif haris : haha...tgh tunggu alif masuk minang...:P