Sunday, January 30, 2011

katakan TAK NAK!!

kali nie i akan menulis entry dalam keadaan kurang kewarasan diri malahan hampir tiada kestabilan dan juga tidak dilupakan dalam keadaan sewel tahap melampau...ini adalah gara-gara penimbang berat...=.="
korang tau tak mende hape penimbang berat tu?? meh nak tunjuk sikit....taaadaaaaa~


nie la penimbang berat yang perlu dihumban ke laut atau lombong atau sewaktu dengan nye~
 ada macam-macam penimbang berat...murah...mahal...digital...analog...tapi...adalah dimaklumkan di sini bahawa i bukanlah penjual alat penimbang berat untuk i menerangkan lebih-lebih pasal alat penimbang...i xpernah peduli pun pasal tu semua...yang i peduli...amik kisah adalah...alat penimbang akhir-akhir nie carik gaduh la dengan i...mungkin die nak merasa silat lintau n karate yang i xpernah belajar tu kot...=O

alat penimbang telah menjadikan i berduka lara dan bermuram durja...setelah lama tidak menimbangkan diri...i engat berat i maintain 36 la...budjet makan banyak n tido kuat la...so berat maintain 36kg(berat ini pun sebenarnye ada masalah gak)...padahal...=.=" alat penimbang dengan angkuh dan takburnye telah menunjukkan berat badan i yang dah same berat dengan seguni beras...tu pun i agak-agak je...tah-tah seguni beras lagi berat dari i...ade ke patut die berhenti takat 33kg je?? ade ke patuttttt?????? O.O 

memang nak kena amukan serigala betul la....so i pun memulakan inisiatif baru dalam hidup i semenjak alat penimbang ajak bertomoi hari tu...i terus makan banyak-banyak supaya pasnie alat penimbang akan tersungkur kalah kat kaki i...dan inisiatif kedua ialah....katakan "TAK NAK" pada alat penimbang...

i akan menjauhkan diri dari alat penimbang dan bermusuhan sampai bila-bila...=O
"mulai hari nie...i nak CLASH dgn u okee?? u bley blah!!"
  p/s : Dr.Rozmey...keluarkanlah ubat kasi GEMOK lak...asyik ubat kasi kurus je...xci la!!!! -.-

Friday, January 21, 2011

i wanna get married!

hukhuk~ don't get wrong ye...not me yang nak kawen mawen lawen nie...tapi kalau ye pun ape salahnye?? umur pun da 19 taun nie (xnak mngaku umur sebenar)...kayu balak pun dah ade...y not kan?? ambooiii...gatal lak la kan? kalau i la kawen awal-awal camni...memang makan timun la hari-hari...tu pun timun da mahal...so makan ati je la hari-hari...=.="

berbalik kepada tajuk asal...memang bukan i la nak kawenkan...akceli one of my friend yang i kenal dari tahun 1 nak kawen...waaaahhhh~ EXCITED!! ktorang time sekolah dulu ade geng-geng la...geng i ade 7 orang...sebenarnye 8 orang...tapi salah sorang telah mengalami penyingkiran macam akademi fantasi tu time ktorang menyedari kegedikan beliau...=.=" waaa...kalau dia baca la blog nie...i boleh kena saman tau! so tahun nie...one of our gang tu nak menamatkan zaman kenjoyan dan kegemilangan menjadi anak dara...sumpah kteorang yang 6 orang lagi nie EXCITED gler...siap bincang-bincang nak pakai baju ape lagi dalam FB...

nie adalah bukti ke"EXCITED"an kami ye...sampai 100 comment tau! 

After discussion dalam FB tu...ktorang pun dah decided dah nak pakai ape...ktorang xmen la pakai baju kurung or baju kebaya nie...x ROX la kan...mula-mula dicide baju kelawar...tapi macam x urban je...xmengikut peredaran zaman la plakkan...ape barang pakai baju kelawo nie?? FASHA SANDHA pun berbikini je pegi bali...xnak la kalah ngn si FASHA tu...so ktorang pun nak pakai la custom yang melambangkan filem tempatan...


Suspek utama yang sedang tengok camera...die je pose tgk camera...nampak sangat die yang kawen dulu (xde kene mengena sebenarnye)...=.="
disebabkan AJK gosip panas nie xde dlm pic diatas...terpaksa upload pic laen...special u! aww~

AJK tempat kejadian : cicakman custom
AJK makanan : sifu dan tongga custom
AJK pengangkutan : azlee dalam asam garam custom
AJK mak andam : jin notti custom
AJK gosip panas : ceplos cutom
AJK maintain cute : NORA DANISH je..=P

princess merapu : wonder who gonna be the next person! ^^,

Thursday, January 20, 2011

blogger dan broadband

huaaaa....nak broadband....nak broadband!!!! cmne nak jd blogger tegar mcm hanis zalikha kalau xley nak update slalo...padahal nme ktorg da la dekat same je...i zulaikha...die zalikha...sangat memerlukan broadband la skang...da la followers da bertambah lagi seorang...dah jadi 4 juta da followers tu...dah makin fofuler mak skang nyah! awwww~ =O
tp memandangkan i da pakai bill untuk phone n perlu mengeluarkan sebanyak 50henget++ tiap bulan...i batalkan niat suci i untuk memajukan celcom broadband tu...asyik korang je kaya...last-last aku gak yang kayap...=.=" so taun nie...batalkan la niat and azam baru i tuk mengalahkan followers hanis zalikha tu ye...

nak sangat-sangat...walaupun nampak cm bahan buangan je tapi function die sangat penting...


nie pulak gambar i yang terbaru la...tensen memikirkan xboleh update blog slalo...=.="
p/s : asal rase makin hari i makin cun lak ek?? da macam nora danish lak...=P
ow...selain tuk update blog...broadband gak penting ye untuk buat assignment (padahal untuk buat assignment 30% je dari 100% kepentingan)...sooo...banyak kegunaan broadband nie...ada tak sapa-sapa yang terbaca blog nie dan rase nak sedekahkan broadband pada i?? sila la angkat kaki ye?? tapi make sure kaki anda wangi dan tanpa cagu!! =O

princess merapu : boleh tak nak jadi anak angkat pengasas broadband? untung-untung dapat 1 juta broadband kat i kan? boleh i persembahkan tarian poco-poco kat die kalau die betul-betul nak bagi broadband free...

Thursday, January 6, 2011

sarang labah-labah

okeep...nie entry yg ckup simple ye...juz nk bagitau buat masa nie...i memang xkan update my blog coz line internet kat kolej ULU BANAT nie tak de...apakah malangnye kan?? baru menceburi bidang blogger nie and baru berazam nak kalahkan followers Hanis Zalikha yang dah ade 16 ribu lebih tu tapi terbantut la usaha nie disebabkan line internet yang digelar uspot tu dah bertukar nama jadi "u siput vavi"...=.=" so...my followers yang dah ade 3 juta (padahal 3 orang je) orang nie sabar menanti la ye untuk baca entry i seterusnya...=P banyak sangat nak merapu tapi apakan daya i kena tinggalkan hal-hal teknologi nie dan menernak labah-labah di blog terchenta nie...-until next time- ^.^

ini adalah muka penulis blog yang terbaru...
princess said : rambut i da panjang sangat coz i tensen tak de line internet kat kolej...

i yang tengah bergayut seperti seorang yang kurang waras kerana dah tak de benda nak buat...=.="
princess merapu : tolong la ade line cepat ye sebelum i bako bako bako (sila baca dalam nada usop dalam hantu kak limah) pencawang u siput vavi tu...xpasal muka masuk surat khabar nanti...=O