Tuesday, January 3, 2012

kbai~



siaran ini tergendala seketika

nak exam minggu nie sampai minggu depan

so tak sempat nak merepek meraban kat sini

sila jangan rindu sangat (budjet retis ada org nak rindu)

n

jangan rasa depress sangat sampai nak lompat bangunan bila bukak blog nie tapi tak ada entry baru

*terutamanya mila n toney...jgn la marah aku tak hupdate aku busy meneruskan hidup nie*

wish me luck untuk exam yang menjadi feveret aktiviti tiap semester...=.=" 

kbai~ 

*nak study sambil tidur n tengok utube...kau mampu?*


ika said : sila sedekahkan al-fatihah kepada arwah pak cik yang meninggal khamis lepas...semoga roh arwah dicucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang-orang beriman... T.T


10 tarik rambut rapunzel:

syaz@rozelt said...

Al fatihah~

All da best xm k!

Cikpuan rara said...

heee.gud luck dear.

Eyda Dania said...

gud luck tw..=(

Anonymous said...

alfatihah..

Pondok Usang said...

botul tamat siaran nii..

alif haris said...

al fatihah buat arwah ..
gdluck exam ika ^^

Chegu said...

gud luck...

sampankertas said...

goodluck rapunzel.....jawab soklan elok2 tau jgn duk ingat kat sampan ja hahaha

cart kartika said...

gudluck dear... ika ada 1 pper je lg tgal.. hehe

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/01/sejauh-mana-persahabatan-anda.html

Cik Laure Weng said...

do the best among the rest.....

done follow u....
=)
n click you.