Friday, February 17, 2012

bertukar wajah

sangat bersopan santun bukan tajuk entry ini? bagus ye cik rapunzel sekarang...penggunaan ayat juga makin bersopan mencerminkan diri sendiri yang mempunyai rupa paras iras Nora Danish...ow...masih belum berubah rupanya, masih mengekalkan sifat perasan yang amat ketara yang mampu menyebabkan pembaca muntah membaca entry beliau dan memberi kaki masing-masing tanda "teramat" setuju beliau mempunyai rupa paras iras Nora Danish...*melalut*

haaa...nampak tak blog nie dah bertukar wajah atau lebih dikenali sebagai transformasi di era globalisasi? *kemain ayat bahasa melayu A1 dah keluar*...i kan dah umur 18 tahun untuk tahun 2012 nie (tipu)...HARUS laahh ada perubahan? blog yang lama macam bebudak zaman jahiliah laa...mana masuk dah dengan jiwa rock kapak i untuk tahun baru nie dah...so i decided to change la my layout...:) 

zaman jahiliah 
|
|
|
|
|


zaman rock kapak 
|
|
|
|
|


konsep blog nie memang harus memegang frying pan untuk header supaya nampak-cool-macam-comel-ini-perasan-lalu-kau-jangan-jelez-kalau-blog-kau-tak-mampu-meletak-header-memegang-frying-pan-seperti-ini (cara baca : satu nafas laju-laju kalau tak cukup nafas ulang balik)...nampak tak kegigihan i mencilok frying pan di dapur demi header ini? harus di puji kegigihan itu...kalau ada contest header yang paling gigih i rasa blog nie WAJIB menang!



kedua-dua header ini dibuat oleh *bunyi drum* -----> ZOUL 



princess said : hey zoul...beta mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan hamba untuk layout and header yang comel dan sangat sesuai dengan jiwa rock kapak beta...apa ingat muka cute hati tak boleh rock ke? ceittt~

15 tarik rambut rapunzel:

ZouL said...

hahahaha..nohal je la ika..sorry la lmbt baru siap..hehe..ruangan komen tu leh edit lg bg jd yg baru punya kot.nnt tak yah buat @Anon dah hehe..sbb ade button reply

mohdhazlan Dreadlock said...

nape pegang kuali ...pegang gitar la ..br rock ..haha

ika said...

@ zoul : oww...xpe2...:) kita guna cara lama laa...yg nie pun okee je...cumil sngt...thnxs~ ^.^

ika said...

@ mohdhazlan Dreadlock : hamboii~ tu rock sngat tu...haha...:P

H.J said...

pegang kuali blh tak memasak ni??haha

ika said...

@ HJ : haruslah bolehh~ :P

H.J said...

macam sangsi je boleh memasak..haha

syaz@rozelt said...

cantik2.design blog nie..hehe

teha said...

hahhaha ! kena ade jugak kuali tu !

ika said...

@ H.J : ehhh...sangsi kenapa plak? terrer nie...nampak tu pegang frying pan? nampak? :P

ika said...

@ syaz : oooo...thnxs2...tp xleh lawan blog syaz la...:)

ika said...

@ teha : hoho...harus lah~ :P treadmark tuu...

H.J said...

pegang tu nampak macam kekok je..hehe

shark said...

hahaha
lain sungguh trademark dia ek..
hehe..
tp kreatif:)

Apeach Blogspot said...

Kreatif.cantik header baru tu.:)