Friday, February 3, 2012

happy birthday penguin

wanted penguin in the world! *budjet cun la posing cmgini:...phuiii*

nama :  
penguin tinggi


umur :  
PMR candidates tapi langsung tiada tanda-tanda akan mengambil PMR pada tahun ini...langsung tak ada walaupun sebesar zarah...=.="


feveret aktiviti
- chatting kat FB sampai i naik meronsing tengok...
- tengok glee sampai tercabut mata...
- bukak utube sehingga laptop hampir terbakar...
- tangkap gambar kakaknya yang comel...:P


perangai
- langsung tidak ada tanda-tanda akan mengemas bilik walaupun bilik sudah seperti sarang tebuan...
- langsung tidak akan membaca buku walaupun exam keesokkan hari...
- langsung tidak akan membasuh pinggan walaupun tinggal sebijik...
- akan menangis dan mengamuk jika kemahuan tidak dipenuhi...
- sangat manja hingga mahu termuntah melihatnya...

ucapan :
hoiii...selamat hari tua bangka dan sila jangan malas baca buku...dah tak larat dengar mama membebel-bebel...SEBULAN SEBELUM PMR KAMU WAJIB DEACTIVE FB! walaupun kamu dah besar kak yang still rasa kamu adek kecik kak yang yang comel-comel n manja n i love u so much dear adek! *ehh...ehh...sila lap air mata terharu tersebut...kuikui*

we share the same date of birthday  n we love each other~ sarang-nge! <3
princess said : 
3.2.1990 ----> my birthday...*okee...i muda lagi paham?*
3.2.1997 ----> my sister birthday which is PENGUIN TINGGI...
:) same date but different year...

10 tarik rambut rapunzel:

chemay said...

happy birhday to both of youuuu.
nah hadiah!!
*kisss*
:P

cart kartika said...

happy birthday dear..
ika tag awk taw ..

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/awesome-giveaway-by-farez-shah.html

syaz@rozelt said...

wah boleh sama date eh..dh mcm kembar pon ada..hihi..comel la korang berdua..happy birthday to both of u!!

p/s: patot rase macam ada chemistry ngan ika rupa2 nye birthday kte sama bulan..hihihihi

teha said...

epy bday kaka comel :)

ika said...

@ chemay : hooppp~ hamboiii...kiss melekat ke pp nie haaa...:P thnxs chemay...^.^

ika said...

@ cart kartika : thnxs dear ika...:) hooo...thnxs tagged jugak...^.^

ika said...

@ syaz@rozelt : haah...kebetulan plak sama...mama plan baik punya...:P haha...hooo...patut la senang je kte jd kawan...:D sma rupanya...

ika said...

@ teha : thnxs adek kiut...:)

aiNa yaZiD said...

happy besday to both of u...waaa seronok nya sama besday. meriah gituu bila celebrate.. ;)

ika said...

@ aina yazid : :) thnxs aina...^.^ iye2...seronok n senang nk celebrate...