Monday, July 16, 2012

the moment

hye...iye...sekarang nie memang zaman otak mengalami kekurang sel-sel yang bergabung menyebabkan nak keluar 1 entry pun kemain susah tau...kena bertafakur sepam 2 sambil menari cak lempong 2,3 langkah baru leh siap satu entry...tu pun kalau siap...kalau tak memang mohon jgn sakit hati sebab bukak je blog rapunzel asyik nampak entry lama...jgn bom kan lappy anda sebab bukan lappy anda yang rosak tapi memang sebab blog tak berhupdate...=.=" *okee..lari tajuk*

sem 6 hari tu banyak sangat benda yang jadi dalam hidup...walaupun dah ketinggalan zaman i dengan penuh tawadok' dan saksamanya akan menerbitkan perkara-perkara yang jadi...haa...memang...memang blog nie suka update menda yang dah basi-basi...tu trademark! one of the beautiful moment that happen is my friends and i punya trip ke langkawi...sangat la seronok dan beronok-ronok...

sebenarnya ktorg pergi 3 tempat utama je kat langkawi tu iaitu cable car, island hoping dengan beras terbakar...waktu yang selebihnya adalah digunakan untuk bersesat-larat di dalam kereta...kawan i yang bernama yusri saban (memang nama sebenar) tu yang pegang map...bukan 1 yang dia pegang tapi 3 map langkawi yang dia pegang dan tahap kesesatan adalah langsung tidak menemui jalan yang benar...-.- kemain tunjuk hebat pegang sampai 3 map bagai...tapi......phuii......asyik berpusing tempat yang sama 10 juta kali...tapi trust me, kalau i yang pegang map...i syak ktorg akan pusing di tempat yang sama sebanyak 20 juta kali dan akhir sekali akan sampai siam...lagi hebat bukan? :3

even ktorg sesat dan tidak menemui jalan kebenaran...tapi ktorg tetap rasa best yang melampaui batas sepanjang 3 hari duduk kat sana...memang best gila...:D maybe sebab spend time sama-sama...sesat pun masih bergelak ketawa dan penat pun masih boleh tersengeh-sengeh seperti kerang busuk di lautan dalam jangan di duga...

us together~ :D

gadis topi kebun

beras terbakar panggil bomba...

with rumate n her boyfie~ 

posing poyos2 sedunia...

dataran lang long ling...

boys n gurls zone...
style k-pop...:P

p/s : next trip gonna be sabahan~!

3 tarik rambut rapunzel:

alif haris said...

seronotnyaa.. ~~ huhu

ika said...

:D jgn jelez...jom g broga nnt! ^.~

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...