Friday, August 10, 2012

bukan anak saya

harap anda faham sefaham-fahamnya bahawa entry ini adalah untuk menerangkan tentang anak kawan i...bukan anak i...i belum kahwin pun lagi so ikut celah mana pulak i akan ada baby kan? target i kahwin adalah 5 tahun dari sekarang...apakah lambat sangat? =.=" apakah? apakah? masa itu, for sure kawan i yang dah beranak 1 nie akan beranak sehingga 3 lagi dan kawan i si farah mesti sekurang-kurangnya dah ada 3 anak dan i masih tegar mempunyai anak mata dan anak india sebelah rumah serta anak patung sahaja... *mohon baca dengan nada berbaur jeles*

my best friend yang i kawan since sekolah rendah dulu dah pun selamat bersalin hari tu *tak ingat tarikh sebab terlalu busy bekerja (baca : saya seorang pelupa)*...comel gila anak dia...nama khalish...i geram sangat so i rasa i cium pipi budak tu adalah dekat sejuta kali jugak...pipi dia bakal lunyai...kesian...kalau pipi anak dia i kiss sampai sejuta kali, i syak i akan kiss pipi anak i nanti 30 juta kali sehari...:3 

masa jumpa tikah, dia pun cerita pengalaman dia lahir anak sulung dan tiap kali teringat i akan pura-pura sawan supaya daya ingatan i menjadi lemah dan terlupa terus...*mulut berbuih-buih* 

kbai...

me with him...:)

style santai...mimpi tepi pantai lettew~ 

i brought this with miela...mahai tuuu...=.="

comel kan? baby nie pandai posing laa...:O

miela...tikah....zulaikha...khalish....
p/s : happy dengan baby baru ye tikah n harith...:D 

7 tarik rambut rapunzel:

ZouL said...

ho ho ho ..ingtkan ika yg beranak td hehehehe..

aNiss :):) said...

wah. anis tak de pun kawan dah kahwin :) comelnyaa baby tuu. dia pose sambil mengeliat :P

akem said...

aaaaa comelnyaaaa!~
pandai posing pulak tuuuu @_@

teha said...

alahai.. comel nyee baby tu !

Hans said...

comel2

Aelin Kent said...

comel budak tu.. mesti baik.. sebab senyap je.. huhuhu..

mudah-mudahan menjadi insan yang berguna untuk agama kelak dimasa hadapan

amin

Alif Haris said...

kelihatan sifat keibuannya disitu . aha