Monday, December 24, 2012

perth

hurm...lama gila tak update blog nie...serius busy nak mampus sem nie sebab dah final year kan...nie serius tak tipu...memang busy jadi final year...lagi 2 sem nak habis kan, so pulun buat semua benda la sebab tak nak menyesal nanti bila dah habis study...:) 

antara benda yang i kalut buat time final nie, i berusaha memasukkan diri i untuk pergi mobiliti pelajar...dari sem lepas lagi ketua i Encik Ifwat dan Encik Yusri berusaha kasi proposal ktorg pergi ke Perth berjaya...i nak tolong tapi Ifwat cakap dia boleh handle, so i tolong sikit-sikit je la...^_^ Macam-macam ujian jugak la sebab mula-mula tu i thought i dah kena tinggal sebab UPM nak kasi 3 orang je pergi...:'( but finally, kami dapat tajaan dari pihak lain dan tiket pergi balik berjaya dibeli...yuhuuu~~!! :D *joget katak* 

so, 22 Oktober hari tu i n lagi 5 orang kawan pergi la ke Perth, Oz...*i memang suka hupdate lembab2 blog nie...nie kan hobi i, hupdate lelambat.. =.="* dalam flight seriusly i penampar diri sendiri laju-laju dekat 3 juta kali jugak la sebab tak percaya dapat pergi Perth...turun flight bila sampai sana pipi i merah gila hasil tamparan wanita lagu elite yang popular dulu melekat kat pipi...

2 weeks kat sana siap beraya haji-tapi-tak-macam-raya-sebab-duduk-rumah-tengok-dvd-omputih-je-dah-la-lucah-pulak-tu...tapi 2 weeks tu memang great moment la...pergi 3 universiti kat sekitar Perth...tengok perbezaan culture kita n diorg...most of the time memang lepak, shopping, makan angin, makan makanan mahal, korek hidung, jejalan kat town dan jejalan sekitar Perth...^_^ <3

6 orang yang bertuah...:)

tempat adam & hawa berlakon katanya~

kangarooo...^_~

raya di perantauan...:P 

izzati, me n muni cokelet...:D

girl generation...

curtin university...university paling moden kat sana...:)

murdoch university...uni yang kurang orang malaysia...

UWA...uni adam & hawa berlakon...<3

kami bersama...^_^


p/s : Lovely moment ever...miss this moment~ <3

0 tarik rambut rapunzel: