Wednesday, January 16, 2013

an awesome 2012

starting 2012 adalah agak tidak memberangsangkan...ingatkan sampai ke akhir tahun la akan meratapi kesedihan diri but then suddenly hidup jadi bahagia gila...tahun 2012 start bulan 3 dan ke atas sampai ending of 2012 adalah sangat awesome! seriusly awesome laa...banyak benda yang baik jadi n banyak benda yang i wish nak buat dapat dicapai...:) betul la janji Allah, bila Dia dah turunkan hujan...insyaAllah dia akan gantikan hujan dengan pelangi...pelangi tu indah sangat dan akan buat kita bahagia tak terkata...^.^ 

1) Lovely dear
kenal dengan dia nie si pencuri hati yang terjahat di dunia...=.=" he took something belong to me...cis bedebah! never ever forgive him if he dare not to take a good care of my heart...:O 

us together...<3 :) 
2) Broga Hill
actually dah lama sangat nak naik Broga, since dari sem 4...pastu tercapai hajat nak naik...ktorg pergi reramai...memang have fun sangat...agak tercungap la, tapi berjaya sampai kat atas...cuma cuaca mendung hari tu so tak dapat tengok matahari terbit tapi dapat tengok muka kekawan yang dah macam mayat semua sebab letih sangat adalah...-.-"

tired face... #ehh..cm xpenat je...-.-"#

us together! :) final year student...^.^

3) Perth 
okee nie boleh rujuk entry sebelum nie...:D kena tikam pulak nanti kalau asyik buat entry pasal perth je...=.="

4) Snokeling! 
seriusly dah lama sangat nak snokeling...teringin yang amat terlalu paling kot untuk snokeling...even memang tak tahu kejadah apa-apa pasal berenang dan akan tertelan air masin phuii je kat laut tapi nak sangat merasa g snokeling...i snokeling kat pulau pangkor ikut trip kelas...walaupun nampak la 3 ketul ikan setelah mencari-cari bagai orang hilang akal dek kematian laki kat tengah laut tu tapi best la sebab selam-selam je nampak kepala kawan-kawan yang sebok mencari ikan jugak...-.-" air kat pulau pangkor tu tak clean so nampak hitam je...uhukuhuk...

kat tengah lautan-gelora-sanggup-ku-renangi-jua... 

trip 3P to pangkor island!

5) family holiday *singapore*
2011 kami sangat sebok untuk berjalan-jalan so 2012, kami satu family berjalan sakan...:) memula pergi melaka...then next two weeks after that, we went to USS, Singapore!!! awesome gila sebab pergi dengan mama, ayah, bangah, my lil sis ana, my aunty n cousin semua...^.^ even orang lain dah pernah sampai ke universal studio seluruh dunia sekali pun, i still rasa trip i paling best sebab i pergi dengan family i...:) 

me...family....vocation...2012~

in front of far far away castle...

me...ma...ayah..in front of pyramid...
6) Stadium
maybe all of u who read this will be think something like this rite "elehhh...pergi stadium pun kecoh..." -.-" iye memang nak kecoh pun sebab i tak pernah pun masuk stadium sebelum nie sebab dengar orang cakap nanti kena raba la, lelaki amik kesempatan la...so memang takut nak pergi even memang teringin sangat tengok bola live kat stadium...okee, im not that kind of girl yang fanatik gila kat bola la...i tengok pun sebab my bf E suka...so i pun join sekaki la...:) i pergi dengan dia n adik dia n kekawan dia masa malaysia lawan thailand hari tu...^.^ great memory la sebab boleh jerit-jerit dengan faezah (my bf fren) even kami dua tak la paham sangat apa yang jadi kat tengah padang tu...:P *lol*

menara KLCC...i yg jambatan tengah tu...-.-" 

we dont really understand wht happen actually...:P *lol*

klasik...^_^

awesome! great! love! 

2 tarik rambut rapunzel:

Alif Haris said...

bagi alif pulak tahun 2012 tahun yg paling mengerikan dalam hidup alif..

btw broga skrg dah botak.. tak best ooh atas tu.. hmm

ika said...

alif : kenapa plak? tp kn...seriusly alif jgn rsau la sbb lepas hujan kan ada pelangi...insyaAllah tahun nie alif akan okee2 je...:)

ye ke? tp memang agak licin la sbb dh botak...